torsdag den 30. december 2010

min første gæsteblog!

Jeg har fået min første gæsteblogger på besøg! Æren fik min veninde Mia, der som nævnt var på besøg her den anden dag. Hun skrev ordene under besøget, men jeg måtte først læse dem efterfølgende. Nå, nok om mig, her er en hilsen fra Mia. Vi havde i øvrigt en fantastisk hyggelig aften, hun bor jo normalt i København, så det var et sjældent gensyn. Nyd hendes ord:

Jeg har fået den store ære at skrive et indlæg på Bittens blog, Har udtrykkeligt fået at vide, at det ikke er en hjemmeside, men en blog.

Da jeg ankom, havde Bitten sørget for lækker mad (som der muligvis kommer et billede af på denne blog?). Desværre kom jeg lidt over en halv time for sent pga. busforvirring, men Bitten tog det heldigvis pænt og slog kun én gang.

Efter at have spist dejlig mad fik vi snakket om sne og blæst, og prøvede endda at give hinanden stød efter at have rørt ved Tabithas pels. Bitten var meget engageret... "Må jeg ikke give dig stød i ansigtet?".

Jeg er forresten fast læser af Bittens blog og ved nogenlunde hvad hun plejer at skrive. For derfor ikke at skuffe hendes læsere, vil jeg gerne dele en opskrift med jer:

Hotdogs:
Du skal bruge:
- Pølser
- Hotdogbrød
  Eventuelt:
- Ristet løg
- Ketchup
- Remulade

Jeg vil lige slutte af med at takke Bitten for at måtte skrive. Tak Svetlana.
Altid en fornøjelse at være på besøg hos dig - Det kan anbefales!

tirsdag den 28. december 2010

en mindre nytårsrengøring

Siden det nye år er på vej, og jeg havde en fridag i går, påbegyndte jeg nytårsrengøringen med at rengøre mit køleskab og luge ud i madvarerne. Ikke at der er så mange, jeg bor trods alt alene, og smider altid ting ud så snart de bliver for gamle. Derefter købte jeg ind og fyldte det igen. Der er ikke noget bedre, end når køleskabet er fyldt med alle mulige forskellige ting.

 Det tomme og knaldhamrende rene køleskab

 Det nyfyldte køleskab (ja, den ene hylde i lågen har flyttet sig, jeg var kommet til at sætte den for højt oppe)

Jeg har netop forberedt aftensmad til min veninde, som kommer på besøg lige om lidt, og jeg. Vi skal have mexikanske burgere à la Bitten. Det vil sige burger med guacamole, salsa, løg, rød peber, agurk, salat, tomat og kalkunbacon. Og selvfølgelig hjemmebagte burgerboller. Mmm hvor jeg glæder mig!

mandag den 27. december 2010

julen 2010

Det er ikke til at forstå, at det allerede er ovre. Men sådan er det nok bare, når man er travlt beskæftiget med projekt og arbejde alle dagene op til juleaften. Julen har dog været skøn, og jeg har rigtig nydt tiden sammen med min familie. Jeg fik igen i år nogle virkelig pragtfulde gaver, som jeg er dybt taknemmelig for! Dem skal I selvfølgelig se.

Dexter sæson 3

Nynne tv-serien

Mandolinjern

Sackboy-bamse!!!

Muffinform med låg

Skærebræt med udskiftelige plader

Låg til to af mine Margrethe-skåle

4 Pillivuyt-ramekiner

The Hummingbird Bakery kagebog

Addict-a-ball (mandelgave, købt af mig selv).

Og så kunne jeg heller ikke lade være med at købe en lille julegave til mig selv, som jeg har været på posthuset og hente i dag:

True Blood sæson 1 og 2

fredag den 24. december 2010

glædelig jul, blogverden!

Kære medbloggere, som jeg har forsømt noget så groft på det seneste.
I ønskes en rigtig glædelig jul herfra!

Efter jeg havde afleveret projekt forestillede jeg mig, at jeg ville komme til at blogge oftere. Imidlertid var det sådan, at der på min arbejdsplads opstod en opgave, som de kunne bruge min hjælp til. Jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg gerne vil hjælpe, og ligeledes gerne vil tjene penge. Jeg har derfor været på arbejde hver dag siden jeg afleverede projekt. Opgaven foregår foran en computer og kræver megen stirren på skærmen, hvorfor jeg ikke har haft behov for at sidde foran en computer, når jeg fik fri også. Så I blev forsømt. I dag har jeg imidlertid naturligvis ikke været på arbejde, hvorfor jeg konstruerer denne julehilsen til jer.
Jeg håber, at jeres juleaften bliver perfekt og sammen med dem, I aller helst vil være sammen med. Min skal foregå hjemme hos mine forældre med selskab af min søster og hendes kæreste, og jeg glæder mig som et lille barn.

For at indlægget ikke skal bestå udelukkende af tekst, får I et billede af Tabitha med hendes julegave - et par nye skåle, som hun tydeligvis er glad for.

lørdag den 18. december 2010

FERIE

Nej, jeg er ikke død, tro det eller ej! Jeg havde bare lidt for travlt med projekterne til at blogge, men nu er de afleveret, og det føles skønt. Det blev fejret i går, sammen med et par andre piger fra studiet, med lidt god mad og hygge.

Borddækningen - med vanvittigt lækre smoothies!

Min tallerken - og et glas med Asti. Lige hvad vi trængte til!

En juledrink.

Tænk, nu har jeg kun et enkelt projekt tilbage, og det er mit speciale. Jeg glæder mig sådan til at komme i gang med det :D Men en velfortjent ferie inden da er nu også tiltrængt.

lørdag den 11. december 2010

yay for horoskoper...

Dagens horoskop fra twittascope.com:
"Unfortunately, you can't trust your senses today and it is challenging to distinguish reality from the noise. Using your fantasies to complete the picture may be the best you can do, but the results might be misleading. You can convince yourself of nearly anything, so it's better to wait for clarity to return before making any critical decisions".

Umiddelbart ikke den bedste besked at få, når man sidder og skriver sit projekt færdigt!
Okay. For det første:
Ja, det er svært at skelne realiteten fra støjen. Aka det er svært at se realiteterne i øjnene og koncentrere sig om projektet i stedet for at foretage en milliard overspringshandlinger på internettet (allerede gjort, dette er en af dem).
For det andet:
Det bedste jeg kan gøre er simpelthen at bruge min fantasi til at færdiggøre projektet? Men resultatet er misledende. Det vil sige at det bliver et dårligt projekt. Og det bedste af det hele er, at jeg ikke selv vil opdage det, fordi jeg åbenbart kan overbevise mig selv om alt muligt i dag! Jeg synes ellers det går så forrygende, men det er jo nok bare mig. Fnys...

fredag den 10. december 2010

overspringshandling #333

Jeg græd seriøst af grin, da jeg så denne video. Jeg håber, at I vil gøre det samme. Er vild med Simon's Cat.

torsdag den 9. december 2010

mit år i statusopdateringer

Jeg har ganske travlt med projektskrivning, men en enkelt overspringshandling er der altid plads til. Har just leget med My Year in Status på Facebook, og nedenfor ses resultatet. En gylden gave til jer, som ikke til daglig har muligheden for at følge mig på Facebook. Klik for at gøre læsbar.

mandag den 6. december 2010

gaffa-pung fra coolstuff

Nu var det jo ikke sådan at jeg blev testblogger for coolstuff.dk bare for at tiltuske mig nogle gratis varer uden at anmelde dem. Men tingene skulle jo lige afprøves, og jeg har ret meget andet om ørerne.

En af de ting, jeg bestilte, var en Ducti pung, altså en pung af gaffatape. Jeg bestilte den i den almindelige udgave, altså uden møntrum. Således så pungen ud, da jeg modtog den:


Og i åben og brugt tilstand ser den således ud:


Jeg har haft pungen i brug i nogle uger efterhånden, og jeg vil sige, at den klarer sit job flot. Jeg skulle lige vænne mig til, at der intet møntrum var, men det er ganske fair, når man sjældent bruger kontanter. Pungen er fiks og passer i min lomme. Og så har den sådan en dejlig nørde-effekt, når man hiver den frem. Den virker bestemt til at være af god kvalitet på trods af det simple fremstillingsmateriale. Dog skal man være opmærksom på, at den ikke har specielt mange kortrum, jeg var nødt til at sortere i mine kort for at have plads. Men det var vist også nødvendigt...
Alt i alt: Jeg kan super godt li' den! Og vil mene, at den er en perfekt gave til den halvnørdede kæreste/far/ven.

I øvrigt elsker jeg også de to medfølgende ting, en gaffa-lap og en lille historie om pungens oprindelse - det giver lige lidt ekstra!

lørdag den 4. december 2010

min "advents"dekoration


Det er ikke en rigtig adventsdekoration, for jeg har ikke brændt noget i den endnu, men der er da 4 lys. Det er fyrfadslys i limefrugter, desværre ikke så let at se på billedet. En idé, min mor havde fundet i et hæfte som fulgte med et blad, hun købte. Det er virkelig sødt, men hold da op hvor var det langt besværligere at udhule limefrugter, end jeg umiddelbart havde regnet med. Og sikke mange smårifter man opdager, at man har på hænderne, når man står der smurt ind i limesaft. Men sikke en duft!
Ud over limefrugterne er der mos, en gren, små stykker kanelbark og et par guldhår. Jeg ville gerne binde nogle bånd om limefrugterne, men orker det simpelthen ikke...

fredag den 3. december 2010

motivationsgruppen

I dag havde jeg min motivationsgruppe på besøg, bestående af to piger fra studiet. Vi sidder nogle gange og skriver projekt sammen for at motivere hinanden. Alt for sjældent, desværre. De sidder sammen mere eller mindre hver dag, men fordi jeg arbejder, har jeg kun været med få gange. Sidste gang blev det spoleret af, at min bus ikke kørte grundet snevejr. Det er ellers så hyggeligt, fordi man både er i godt selskab og føler sig motiveret til at skrive. I dag var vi dog lidt mere motiverede til alt muligt andet... Eksempelvis at gå ned til bageren og købe kager. Og drikke kaffe.

torsdag den 2. december 2010

december

I går var jeg hos mine forældre, hvor jeg havde lovet at lave mad til min mor, når hun kom hjem fra dans. Rigtig god mad i øvrigt, opskrift følger selvfølgelig en af de nærmeste dage. Men det er ikke det, denne blog skal handle om. Den skal derimod handle om, at december er startet. I den anledning fik jeg nemlig et par ting med hjem fra forældrene mine. Den første er naturligvis en julekalender. Det er sådan en fin tradition, også selv om jeg er rimelig voksen efterhånden. Mmm:


Men den anden ting er næsten den bedste - OGSÅ selv om den ikke kan spises! Min mor og jeg forsøger at påbegynde en tradition, hvor vi hver december giver hinanden et lille stykke julepynt - noget, som hun og min mormor gjorde. Virkelig hyggeligt. I år giver hun mig så dette:


Jeg synes det er SÅ fint! Det er fra Trip Trap, vist nok. Jeg skuede det en gang vi var inde i byen sammen, blot i mindre format end ovenviste, og udtrykte min begejstring. Da var der dog lavvande i kassen, så det kom ikke med mig hjem. Så glæden var naturligvis meget stor i går. Åh jeg elsker det. Jeg har sagt til det, at det bliver mit nye yndlingsjulepynt, sammen med min Karen Blixen sølvkristtjørn. Jeg er så glad, at jeg giver jer et billede mere. Forstør det endelig og nærstuder de små fine pyntegenstande. Jeg er især vild med trommen.

onsdag den 1. december 2010

årets kalenderlys

Meget simpel, men (efter min mening) flot. Jeg har ikke tid til at gøre så meget ud af det i år, men er ærlig talt godt tilfreds. Adventsdekoration bliver først fremstillet en af de kommende dage.



Til jer der tænker: "Årrh, stakkels pige at hun har så travlt med de projekter at hun slet ikke har tid til at nyde julen", siger jeg tak, og kan glæde jer med, at jeg i går skrev analysen færdig i det ene projekt, og dermed kun mangler min vejleders input førend jeg skriver en konklusion. Analysen i det andet projekt er jeg først begyndt på i dag, dog. Så det skal nok gå :)