mandag den 30. juli 2012

mad-flashbacks #2

søndag den 29. juli 2012

mad-flashbacks #1

Jeg besluttede mig lige for at overføre alle mine billeder fra mobiltelefonen til computeren, der lå godt nok en del... Jeg blev pænt lækkersulten af at kigge på billederne, så nu vil jeg også dele nogle af dem med jer, bare for at være irriterende. Enjoy!

torsdag den 26. juli 2012

hovedrets-tapas - favoritterne

Jeg vil gerne fortælle lidt mere om de tapas, vi fik i fredags. Selv fik jeg ikke taget nogle billeder af retterne hver for sig, så billederne i dette indlæg er venligst udlånt af Camilla.



Af vores retter vil jeg gerne fremhæve Adobokylling med syltede rødløg. Jeg syntes det var rigtig lækkert, dog rimelig stærkt - så hvis man ikke er til at få brændt tungen, kan man passende halvere mængden af den herlige krydderiblanding. Jeg vil gerne lige slå et slag for krydderiblandingen, da jeg er sikker på at den er anvendelig i mange sammenhænge, og samtidig har Santa Maria selv flere tapasopskrifter med den på deres hjemmeside. Mmm.
Den ser sådan her ud, hvis du skal finde den i butikkerne (billede lånt fra santamariaworld.com):

En anden opskrift, som jeg havde været ganske spændt på at smage, var Gratinerede jalapeños. De var nu også rigtig gode, men er bacon og ost ikke altid det? Jeg havde nok forventet, at disse jalapeños ville være stærke i det, men det var ikke mit indtryk. Gode var de dog, og de kan jo fyldes med alt muligt lækkert.

lørdag den 21. juli 2012

gårsdagens tapasfest

Der er noget, jeg slet ikke har snakket om herinde på bloggen, men som har fyldt en del for mig og resten af Cupcakemafiaen det sidste stykke tid. Vi har nemlig været så heldige at blive kontaktet af Santa Maria og spurgt, om vi ikke havde lyst til at holde en fest for nogle venner med udgangspunkt i deres Tex Mex Tapas. Og selvfølgelig ville vi da det!

Festen fandt sted i går, vi var 19 piger samlet i et selskabslokale, og det hele var meget vellykket! Både forberedelserne, madlavningen og selve festen har været ovenud hyggeligt, så vi er meget glade for, at vi valgte at tage udfordringen op. Jeg vil bringe nogle flere indlæg om tapasbegivenheden, blandt andet indeholdende opskrifter, men lige nu må I nøjes med billeder af mine to tallerkener fra i går - med fest hele aftenen og efterfølgende oprydning og rengøring er jeg nemlig stadig ret udkørt!

"Hovedret"-tapas

Dessert-tapas, uhm

mandag den 16. juli 2012

på "ferie"

Ferie i gåseøjne, for jeg har faktisk overhovedet ikke ferie. Det er mine forældre der har, så de er i sommerhus - og derfor har jeg overtaget deres hjem i denne uge, for det er det fjerneste jeg kommer hjemmefra denne sommer. Så kan jeg passe på deres hjem og føle, at jeg kommer lidt på ferie, og så er alle glade.

Jeg gad ikke gøre det store ud af aftensmaden i dag, så jeg rodede i deres fryser, og fandt en pose pølsehorn. Mmm.


Til dessert var der et stykke af sådan en Daim fryse-tærte.

Derudover har jeg selvfølgelig allerede udnyttet deres vaskemaskine, og i nat ser jeg frem til at sove i min fars elevationsseng - efter selvfølgelig at have leget lidt med funktionerne! Det er faktisk meget hyggeligt at være her, omend jeg savner at have mine katte omkring mig.

mandag den 9. juli 2012

vind santa maria tapaskit hos aalborgs cupcakemafia

Jeg er nødt til lige at reklamere lidt for en intet mindre end fantastisk konkurrence, som vi i Aalborgs Cupcakemafia har kørende til ære for de skønne medlemmer af vores Facebook-gruppe.
Vi har et fint samarbejde med Santa Maria, og i denne anledning har vi fået lov at udlodde et tapas-kit med produkterne fra deres nyeste kollektion.

Billede lånt fra Santa Maria

For at deltage kræves det, at du er medlem af vores gruppe på Facebook (så hvis du har overset denne, så skynd dig ind og tilmeld dig, du kan stadig nå det). Hvis du klikker dig ind på gruppen, kan du lidt nede af siden finde konkurrencen og de nærmere detaljer omkring denne.

Held og lykke - og tak for, at du vil følge vores færden på Facebook :)