tirsdag den 23. oktober 2012

forløbet omkring lyserød lørdag

Jeg ved godt hvad I tænker: "Helt ærligt, så kommer hun bare valsende med et blogindlæg efter hundrede år, som om intet er hændt, som om hun aldrig har været væk". Og det er ganske rigtigt, hvad jeg gør. Jeg har nemlig ikke nogen undskyldning for at have forsømt bloggen, andet end manglende overskud. Og nu til indlægget:

Den lyserøde lørdag forløb lige så fint som sidste gang!
Om fredagen blev kagerne fremstillet, det forløb meget skægt og næsten uden udfordringer. Der var kun lige det øjeblik, hvor det gik op for os, at vi havde fået sponsoreret flormelis med jordbærsmag i stedet for neutral flormelis. Men ingen katastrofe, af sted det gik til den nærmeste butik, hvor flormelis blev købt.
Og nåja, så var der hændelsen under fremstillingen af Red Velvet-kagerne, hvor nogen spildte en meget rød substans på gulvet. Og andre tiggede og bad om at få det til at se ud som en arbejdsskade, og få uploadet billederne til bekymring for andre.



Mine Converse har stadig røde pletter og ligner noget fra et Dexter-afsnit.

På selve dagen lykkedes det os endnu en gang at få udsolgt, dog med en lille venlig foræring til en lokal varmestue. Men det kan næsten heller ikke undre nogen, at folket var købeivrigt, når kagerne var så indbydende!




Vi var meget glade (og meget trætte) efter eventen, og en del af æren skal også gå til vores dejlige sponsorer, hvis hjælp vi har værdsat utrolig meget. Tak til Bakgaards Bageri, Fandanko, Fru Ronne, Dansukker, AMO og Haribo. Vi håber, at I vil være med til at støtte os igen næste år, hvor vi uden tøven vil gentage succesen.