søndag den 25. november 2012

et nyt kapitel

Lige nu sidder jeg i køkkenet i vores nye rækkehus. Vi flyttede ind i går, og der er derfor stadig flyttekasser over alt i stuen. Vores nye sofaer er dog samlet, og alt i køkkenet er på plads - det er trods alt det vigtigste.

Jeg er alene hjemme for første gang, og det er faktisk moderat uhyggeligt. Der er mørkt, store vinduer og to etager at holde styr på. Heldigvis sidder jeg med frit udsyn til hoveddøren, og der er et alubat et sted... Jeg hygger mig med en kop the og et stykke indflytterkage fra i går, bagt af den altid søde og hjælpsomme Line. Jo jo, der sker mange spændende ting i mit liv for tiden.

11 kommentarer:

 1. Jep, det er bare om at have styr på køkkenet som det første - resten skal nok komme. Tillykke med det nye sted - håber I falder godt til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, køkkenet er jo det vigtigste rum :D
   Tak, tror det bliver fantastisk, når vi er kommet på plads.

   Slet
 2. Puh, det kender jeg godt fra alle mine flytninger - det er altid lidt skræmmende, de første par dage. Og du har endda 2 etager! Men godt du har fået gang i køkkenet og det virker, så er man tryg ;) Især med sådan en stykker lækker kage der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja the og kage gør en stor tryghedsforskel! Det gik så længe jeg sad i stueetagen og holdt øje med hoveddøren, haha.

   Slet
 3. Ih, jeg glæder mig meget til at se det :o) Mht. det at være alene hjemme for første gang, er jeg meget lidt begejstret over at Mike har annonceret et par dage væk efter 1 måned - helt alene hjemme, kun mig og bettemanden! 1 måned er selvfølgelig noget længere, men alligevel

  SvarSlet
  Svar
  1. Den "første gang" vil nok altid være lidt skræmmende ;) Især med mørke og store vinduer. Uhh.

   Slet
 4. Uhm, hvor ser det bare lækkert ud! Nu vil jeg også have kage...*lede, lede*

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var mega lækkert - jeg håber, at du finder noget kage!

   Slet
 5. Jubiii, fedt I er kommet ind, og at køkkenet trods alt er på plads :D Held og lykke med alene'hjemme'aftenen, det skal nok gå :D The og kage får jo alle kageglade kvinder til at synke hen i drømmeverdenen :D Jeg glæder mig til at se jeres fine hjem IRL :D

  SvarSlet
 6. Orv hvad.... nu vil jeg også have kage. Har dog intet i hele huset. Jeg har støvsuget alle steder :-)

  Tillykke med huset!

  SvarSlet
 7. Tillykke med rækkehuset! Får vi flere billeder at se? :D

  SvarSlet