tirsdag den 6. november 2012

til fødselsdag hos Karoline

I lørdags var selveste Cupcakemafiaen inviteret til fødselsdag hos Karolines Køkken. Det var dog kun Line, Kristine og mig selv, der havde mulighed for at deltage, men det blev en nok så hyggelig tur alligevel!
Før I begynder at undre jer over, at jeg pludselig er begyndt at tage så gode billeder, så er de altså lånt af den allervenligste Line :)

Vi tog den lange køretur fra Aalborg til Aarhus, hvor festlighederne fandt sted. Og sikke nogle lækre lokaler, Arla har! Jeg tror, det er blevet min nye drømme-arbejdsplads. Kort tid efter vores ankomst blev vi allerede forkælet med fødselsdagsboller, lækker lagkage med æble og karamel, og varm chokolade i form af et "choko-shot med flødelåg" med spændende ingredienser som ingefær og tabasco!
Efter dette lille traktement gik det løs med et par oplæg. I det første oplæg fik vi et indblik i Karolines Køkkens historie, og lidt om, hvordan det hele fungerer i dag, det var faktisk meget skægt. Inden vi skulle videre til næste oplæg, fik vi en lille forfriskning i form af en "sparkling mælkedrik", altså en koldskål med brus og mynte. Virkelig lækkert og sommerligt!


Det næste oplæg havde jeg især glædet mig til, da det blev afholdt af sociolog Birthe Linddal. Og ganske som håbet var det også dybt interessant. Det drejede sig om madkulturen i dag, hvad de forskellige valg af fødevarer siger om folk, og hvad fremtidens tendenser bliver.
Et solidt aftensmåltid skulle vi naturligvis også have, og der var lavet buffet af en masse lækre retter, de fleste gamle kendinge peppet op i dagens anledning. Både spændende og lækkert.Efter hovedretsbuffeten var der både dessert (en alvorligt lækker marcipanis med kaffesirup, mandler og fileter af appelsin!) og kaffebord med ost og små Sarah Bernhardt-kager. Vi gik i hvert fald ikke sultne hjem!


Det var et virkelig gennemført og knaldhyggeligt arrangement. Alle var søde, både de meget snakkesalige arrangører og de andre madbloggere, vi sad til bords med. Et ydmygt tak for invitationen til Karolines Køkken, og atter engang tillykke med den store dag!

4 kommentarer:

 1. Wauw, det ser godt ud! Hvordan gør man sig fortjent til en invitation til sådan et arrangement?

  SvarSlet
 2. Aii det ser godt ud :-) Jeg var også inviteret med kunne desværre ikke den dag :-(

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig lækkert ud. Kan du huske opskriften på "choko-shot med flødelåg" med b.la. ingefær og tabasco? Det lyder virkelig godt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig spændende lille drik :) Opskriften kan du finde lige her: http://www.arla.dk/opskrifter/Varme-choko-shots-med-flodelag/

   Slet