mandag den 15. juli 2013

8 uger

Nu har jeg haft en baby i 8 uger - det er lidt vildt!
Det går heldigvis ret fantastisk, det med at være forælder. Nu tror jeg så også, at vi er rimelig heldige med vores afkom, han skriger udelukkende når der er en tydelig årsag, og de sidste to nætter har han sovet 10 timer kun afbrudt af én fodring. Han er en dejlig opmærksom og babytyk lille dreng, som har let til smil og er nem at have med at gøre.

Ud over at sidde på matriklen og amme, får jeg også gået en masse ture. Jeg er med i en terminsgruppe, hvor vi har lavet en gang-challenge på Endomondo. Jeg er overhovedet ikke vinder-potentiale, da nogle af de andre går fuldstændig amok, men det er en fryd at få rørt sig, og dejligt motiverende. I denne måned har jeg ind til videre gået 36 km. Lige et billede fra en park, som jeg pludselig fandt på en af mine gåture:På køkkenfronten er jeg også ved at indhente det fortabte. Jeg har bagt boller et par gange, og nogle cookies samt en rabarbercrumble er det også blevet til. I morgen bager jeg endnu et brød! Så der er håb forude.

8 kommentarer:

 1. Åh, det kan man jo kun misunde! Jeg er ved at være lidt stresset over at skulle starte på arbejde om en måned, fordi jeg stadig bliver vækket ca. hver anden time hele natten...

  Jeg har cyklet til loppemarked både lørdag og søndag. Shit jeg er i dårlig cykelform. Meget fornuftigt af dig at gå en masse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det må altså være hårdt ikke at få mere sammenhængende søvn. Jeg håber, at der sker et søvn-mirakel i løbet af den næste måned!

   Slet
 2. Hvor er du sej, du allerede bager igen :) det savner jeg lidt! Har vist kun bagt to gange siden februar...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også ret sej :D Har lige bagt et virkelig godt brød, det er fantastisk ikke længere at være begrænset til usselt købebrød!

   Slet
 3. Hvor er det bare dejligt at høre, at alt går vel med lillemand. Jeg glæder mig SÅDAN til at se ham live :D

  Skønt bagningen stadig holdes lidt vedlige. Det er altså vigtigt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mindst lige så vigtigt som knibeøvelser!
   Ja er jo nok nødt til at slæbe ham med over til Line, så der var du heldig ;)

   Slet
 4. Er han virkelig allerede blevet 8 uger? Ja, det går simpelthen alt for stærkt! Jeg ser frem til at møde ham :-)

  SvarSlet
 5. God idé med gang-challenge! Men nu er vejret da også rasende dejligt for tiden, så det er perfekt til gåture. Dejligt at han er sød ved jer - det må han godt blive ved med ;-)

  SvarSlet