onsdag den 17. april 2013

mit kaffehjørne

Nok nærmere betegnet "hjørnet for varme drikke" i vores køkken. Det finder sted lige ved siden af komfuret, hvor min højtelskede Nespresso står, og over den hænger skabet med kaffe og the.

Jeg er på det seneste kommet godt i gang med de varme drikke igen, og i den anledning besluttede jeg, at det vist var på tide at danne sig et overblik over indholdet i skabet (nok en del af mit redebyggeri...). Jeg havde mildest talt en milliard forskellige æsker the, som var mere eller mindre fyldte, og skabet bugnede. Jeg lyver ikke når jeg siger, at mine gæster nærmest gik i panik, når de bad om noget varmt at drikke, og jeg viste dem udvalget.
Derfor købte jeg nogle smarte æsker i IKEA, hvor jeg nu har kommet alle mine thebreve i, så man rent faktisk har et overblik. Samtidig ryddede jeg lidt ud, og sendte det overskydende til Pernille, så nu kan jeg faktisk forsvare at købe nyt! Sådan da...

Se lige, hvor fint og overskueligt, det hele nu er:


Samtidig fik jeg også rengjort og afkalket min Nespresso, så nu stråler den på ærespladsen.

11 kommentarer:

 1. Sikke fint og overskueligt det ser ud! Jeg har kigget lidt på mælkeskummeren fra Nespresso, og jeg tænkte på om det er en du kan anbefale? Der er simpelthen så mange skummere på markedet, men jeg synes at denne ser ret fiks ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald en virkelig nem løsning, man hælder jo bare mælken i og trykker på knappen, og så skummes der :) Plus man kan selv vælge om den skal skummes lidt (til en latte) eller meget (til cappucino) med de to skumme-indsatser, der følger med. Og den er super nem at gøre ren. Jeg elsker min!
   Det skal dog lige siges, at jeg heller ikke har prøvet andre og eventuelt billigere typer.

   Slet
  2. Tak for dit fine svar. Det lyder til at den skal på ønskelisten! Er især vild med at den kan lave to slags skum, for jeg elsker en cremet kop kaffe. :) Og så er det immervæk en del nemmere end at stå med kasserollen og varme mælk hver gang man har lyst til kaffe.

   Slet
 2. Tror da lige jeg vil lave en kop te :)

  SvarSlet
 3. åh strawberry and kiwi fra Whittard <3 Jeg må snarest besøge dig til thedrikning :) Frederikshavn skulle forresten have en rigtig rar kaffe/thebiks!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu bør du i hvert fald ikke blive totalt skræmt af mit udvalg på grund af den nyfundne overskuelighed :P

   Slet
 4. Jeg ELSKER kaffe/the hylder. Man kan stå og kigge og kigge i 100 år. Din ser super fin ud med LÆKRE sager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid hyggeligt at stå og kigge på varme drikke. Og tak :)

   Slet
 5. Ej, altså en HELT skab til kaffe og the er jo luksus :D Jeg nøjes med en sølle halv hylde...men så er den tilgængæld også fyldt til randen ;)

  SvarSlet
 6. Arj hvor ser det fint ud, og hold da op et udvalg, er meget imponeret :)

  Hjemme hos os drikkes der kun varme sager når der er sygdom i huset, men jeg pønser på at købe en kapselmaskine, da jeg savner en god kop kaffe (ikke sort) i hverdagen! Så er der også noget mere spændende end instant kaffe til gæsterne ;) sikke en værtinde jeg er...

  - Maj :D

  SvarSlet