torsdag den 8. august 2013

ny hverdag

En helt ny hverdag er nu begyndt for mig og min lille baby - min kæreste er nemlig begyndt på en løntilskudsstilling, og vi skal nu være alene sammen mandag til torsdag. Det betyder også, at jeg skal tage ham 100% om natten, hvor min kæreste ellers har været yderst hjælpsom hidtil.
Det er selvfølgelig en udfordring, men de to første dage er det nu gået over al forventning!

I går startede fantastisk med, at føromtalte baby havde sovet 8 timer om natten, så jeg var udhvilet. Om formiddagen tog vi i mødregruppe, hvilket inkluderede en 4 km gåtur med barnevogn hver vej. Resten af dagen hyggede vi bare hjemme, og jeg fik endda arbejdet på invitationer til navngivningsfest.

I dag er også gået fint, grundet regn har vi holdt os inde ind til videre. Jeg er næsten færdig med invitationerne, og jeg har set et afsnit af True Blood. Aftensmad er der ikke blevet så meget af, fordi kæresten ikke kom hjem efter job som forventet, men mad er også overvurderet...

Nu vil jeg underholde min søn som er vågnet fra en god lur!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at det bette pus lægger så godt ud med at sove natten igennem - krydser fingre for, at det vare ved ellers kan det godt trække tænder ud (fra en mor, hvis søn på 2½ stadig ikke sover igennem)

  Lyder som om i har hygget jer og måske du har lyst til at flashe invitationer? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg klager bestemt heller ikke :D

   Skal nok flashe invitationer, når de lige er blevet sendt ud :)

   Slet
 2. Bum! Det lyder fantastisk med 8 timer i streg :) Håber det fortsætter :)

  SvarSlet