mandag den 2. september 2013

invitationer til navngivningsfest

Jeg må jo nok sande, at bloggen ikke prioriteres overhovedet, når der er lille baby i huset. Men det havde jeg nok også set komme ;)
Imidlertid lovede jeg jo en læser at vise jer invitationerne, som jeg har lavet til navngivningsfesten.


De er egentlig ganske simple - et helt hvidt kort, hvorpå jeg har klistret noget papir. Købte en pakke med flere forskellige babydrenge-ark, så invitationerne er forskellige. Så har vi lavet babyens fodaftryk på hvert kort, med noget fingermaling, babyen var heldigvis tålmodig nok til 21 stk. Og så har jeg stemplet navnet på noget andet papir, og klistret på. Jeg kan rigtig godt lide, at ingen af dem blev ens. Bagpå kuverterne er der også ene forskellige klistermærker.

Festen finder sted om 2 uger, og jeg stresser rent faktisk lidt over den indvendig... der er ikke rigtig noget, der er på plads. Jojo, fælleshuset er lejet, og jeg har købt nogle balloner og servietter i Søstrene Grene.
Jeg skal selv bage kager til et stort kagebord (heldigvis med hjælp fra dejlige veninder), og jeg har knap nok fundet ud af, hvilke kager der skal serveres... men det flasker sig nok, det hele, om ikke andet så i sidste øjeblik!

6 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fine. Synes det er ret fedt med fodaftrykket.
  Ikke noget med at stresse, der er stadig masser af tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Ja masser af tid, men også masser der skal laves...

   Slet
 2. De er blevet rigtig fine - kan godt lide det personlige touch :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Piske! Det kan jeg nemlig også godt :)

   Slet
 3. Skal han hedde Dexter? Det er det sejeste navn ever, cudos!

  SvarSlet