tirsdag den 24. september 2013

mød nabby!

Dette indlæg er sponsoreret! 

Okay, jeg indrømmer det; jeg er ret træt af at skulle skrive "Dette indlæg er sponsoreret" som sådan en dadadadaaam-advarsel, som om det ikke er min egen mening, I nu skal til at læse om. Men sådan er loven åbenbart, og den må man hellere følge. Men vid, at bare fordi nogen har smidt en gratis ting i nakken af mig, i bytte for min anmeldelse, er det stadig min uforbeholdne mening, der kommer frem. Og selv om den måske ofte er positiv, hænger det sammen med, at jeg ikke siger ja til at teste alt mellem himmel og jord. Jeg har ikke tid til at skrive tusind indlæg om USB-nøgler eller kostumer (ja, det blev jeg tilbudt den anden dag!). Så du kan sagtens læse med, selv om det er et sponsoreret indlæg!

Som sagt, Nabby! Jeg fik et tip om, at de søgte testere af denne nye babyalarm. Fedt nok, tænkte jeg, med denne relativt nye baby i hytten. Vi har godt nok en babyalarm i forvejen (en NeoNate, som vi er godt tilfredse med), men lad mig vende tilbage til, hvorfor man sagtens kan bruge og elske to.


Nabby er den her nye, smarte babyalarm, der fungerer i samspil med din smartphone - ja, både til iPhone, iPad og Android, rent faktisk! Det vil sige, at du altid har modtage-enheden på dig.
Jeg skal gerne indrømme, at jeg var solgt, allerede da jeg åbnede æsken. Emballage gør virkelig en forskel!
(Okay, jeg kan mærke, at denne intro, der ikke engang er en anmeldelse, bliver lang... bare en advarsel)


Alarmen ligger i den fineste æske med det søde Nabby-logo over det hele. Og man slår låget op til en meget simpel brugsanvisning trykt på noget ganske genbrugs-lignende papir. Jeg tænkte "juhuu, miljøvenlighed" - men ved du hvad? Senere fandt jeg endda ud af, hvad tegningen nederst på manualen betød. Der er sgu frø i papiret! FRØ! Det vil sige, at du kan flå den i stykker, plante den, og se en eller anden gevækst vokse op sammen med din lille baby. Ih! Sikke en smuk tanke, hva'?
Nå men den her manual, den er rigtig simpel, som du nok kan se. Og det hænger tilfældigvis sammen med, at det er virkelig simpelt at få din Nabby op at køre. Hent app'en (naturligvis gratis), tænd din Nabby, gå ind i app'en, og du kan nu straks forbinde telefon og babyalarm. Dette trin tog mig faktisk lidt tid, fordi den ikke rigtig gad forbinde, så jeg opgav - men bagefter fandt jeg ud af, at den faktisk allerede var forbundet, den havde bare ikke rigtig givet besked. Hm. Men fint fint.


Sådan så æskens indhold ud. Nabby tager vist nok 4 timer om at lade op første gang, og derefter tager det 1 time, med 70 timers batterilevetid som resultat. Det er alligevel en god mængde babysøvn. Der medfølger kabel, som du kan slutte direkte til din computers USB, eller højst sandsynligt sætte i laderen til din smartphone. Og så en snor til at hænge Nabby på tremmesengen, i barnevognen eller at bære den i, hvis man har lyst til det.
For lige at illustrere, hvor lille Nabby egentlig er, har jeg taget den i hånden:


Jeg blev nemlig selv overrasket over, at den faktisk var så lille. Med alle de smarte funktioner, tænkte jeg, måtte den være noget af et skrummel. Men nej, den er virkelig bette og handy. På siden er der en diode, der kan lyse under opladning, og når du tænder den. Denne diode fungerer samtidig som tænd/sluk-knap, og det synes jeg er en af Nabbys svagheder. Den er nemlig ikke så nem at trykke ind, fordi den er på linje med resten af babyalarmen. Så enten skal du trykke så hårdt, at dit finger-flæsk presser dioden ind, eller også skal du bruge en negl. Min kæreste bruger altid neglen, siger han, fordi han efter eget udsagn har "alt for faste fingre". Imidlertid er det nok også meget smart, da den jo helst ikke skal være nem for små pilfingre at slukke selv.

Da dette indlæg egentlig bare skal være en intro, og ikke en egentlig anmeldelse, må jeg hellere lige stoppe mig selv. Jeg vil gerne teste den i en længere periode, inden jeg ytrer min mening her på bloggen. Som sagt havde vi i forvejen en babyalarm, denne bruger vi nu i barnevognen. Nabby står derfor permanent i soveværelset, ved siden af babysengen, hvilket er super smart. Så skal man nemlig ikke hele tiden huske at tage en babyalarm med op, når den bette skal sove.

4 kommentarer:

 1. Husk også at tjek nabby rundt omkring - mere pga. hvordan den holder forbindelsen (kender ikke specs på den og har ikke småkravl)

  SvarSlet
 2. Vi elsker vores Nabby babyalarm, som fungerer over al forventning. Det er skønt, at man ikke skal rende rundt med en forældreenhed men blot sin smartphone.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig i, at Nabby babyalarm er et rigtig godt alternativ til andre babyalarmer på markedet. Vi har kun rosende at sige om Nabby babyalarm.

  SvarSlet
 4. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ER specialiseret i foelgende magi.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2), hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du ønsker at blive rig.

  (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

  (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

  (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

  (11), hvis du ønsker at skille din mand.

  (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

  (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

  (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

  (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

  (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

  igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

  SvarSlet