tirsdag den 17. september 2013

navngivningsfesten

Så er vi på den anden side af den berygtede navngivningsfest, og sikke en succes, den var! Vi (nok primært mig) er stadig lidt udmattede, for selv om jeg ikke rigtig stressede omkring det, var især fredag og lørdag fyldt med en hel del forberedelser. De sidste kager skulle bages, og både fælleshus og kager skulle pyntes.
Resultatet må I vente lidt med at se, da jeg var så fornem, at jeg havde fotograf på. Hvilket var meget heldigt, for Dexter valgte at sove ind til lidt over 13, hvor festen egentlig begyndte. Så vi ankom lidt sent til fælleshuset, og jeg nåede derfor ikke at se kagebordet, inden folk fløj over det som gribbe.

Dexter var i sit es på dagen, det var virkelig dejligt. Han er ikke vant til så mange mennesker, men selv om der var rimelig mange, der selvfølgelig gerne ville have lov at holde og nusse, var han bare glad og stille. Det var faktisk begrænset, hvor meget jeg selv havde ham på dagen, jeg savnede ham helt bagefter!
Ud over masser af hygge blev den lille dreng beriget med de fineste gaver. Jeg er slet ikke typen, der holder en fest for gavernes skyld, så jeg bliver altid overrasket, når jeg til sidst ser gavebordet. Jeg er dybt taknemmelig, og det er jeg sikker på, at Dexter også ville være, hvis han fattede en meter.Her er gaverne stablet op på stuebordet - der var jo næsten ikke plads!


Selvfølgelig skulle han have LEGO Duplo, hans far er jo bidt af en gal LEGO-mand...


Og læsestof kommer han bestemt heller ikke til at mangle. Jeg forudser maaaange hyggelige stunder med højtlæsning.


Dette fine stel fra SillyU fik han også, jeg er virkelig vild med det!


En lille klassiker blev der naturligvis også plads til, det er en tradition, at hans farfar og dennes kone giver en graveret halskæde til familiens nye medlemmer. Vi havde frabedt os "diverse sølvting", så de var lidt nervøse ved overrækkelsen, men jeg synes at lige præcis sådan en kæde er rigtig fin! (Og desværre umulig at tage et ordentligt billede af i denne belysning)


Lidt tøj. AaB-sparkedragten er selvfølgelig fra hans far. Og små "opdag-dine-hænder-og-fødder-dukker"!


Lækre futter og luffer fra Joha, mmm, gid det var mine! Et par hagesmække med navn, og den fineste frugtpose, som han fik af Line.


Og af min elskede søster og hendes kæreste fik han, hvad jeg undervejs udnævnte til vinder-gaven! Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke elsker de andre gaver, men nøj hvor blev jeg nærmest mundlam, da jeg så disse. Hun har hæklet de allerfineste babyklodser til ham. Bogstaverne er altså neongrønne, men ja, belysningen og min telefons kamera... host. Og på de andre sider er der tal, dyr og andre motiver, som ses på nedenstående billede. For pokker de er fine. Hun er så ualmindeligt dygtig!Og sidst, men ikke mindst, denne dejlige lille bi, som han kommer til at fare rundt på, når han bliver gammel nok! Jeg må desværre ikke bruge den, da jeg ikke helt kan komme ned på de 25 kg, den kan bære...

Der er et par gaver, jeg ikke har taget individuelle billeder af, blandt andet et tilskud til hans opsparing, og et par gavekort til BabySam, som bestemt også var skønne gaver!
Hvis nogen af festens gæster læser dette indlæg, vil jeg bare sige af hjertet tak for både selskab og gaver.

4 kommentarer:

 1. Ih de er flotte, de klodser din søster har lavet! Gid jeg havde mere hækletid, så havde jeg straks kopieret dem. Hmm, men de står højt på min liste. Hvis der er en opskrift et sted vil jeg meget gerne se (psst, Bittens søster). Ikke til applikationerne, men bare selve klodserne.

  Og tillykke med din søde dreng, dejligt med vellykket fest! :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med navngivningen og den herlige fest :D Super lækre gaver og er du bims, jeg tror de der klodser skal på min ønskeliste til lillepigens barnedåb! De er bare SÅ fine :D

  SvarSlet
 3. Hvor fint, sikke mange lækre gaver - især bøgerne, De Små Synger er bare en klassiker! Godt at høre, det var en dejlig dag.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Det var en helt vidunderlig dag! Og jeg er da bare super forelsket i mit fasterbarn <3 Til trods for at vi var en hel hær der gerne ville nusse og holde, fik jeg lidt tid med øjenkontakt og den dejligste "snak" med Dexter. Så var faster og ham helt alene i verden, det var ren magi!!!
  Og jeg giver dig ret. Klodserne er klart vindergaven :) Glæder mig til fotografens billeder kommer. Hils! Kram Faster Regitze

  SvarSlet