tirsdag den 24. september 2013

mød nabby!

Dette indlæg er sponsoreret! 

Okay, jeg indrømmer det; jeg er ret træt af at skulle skrive "Dette indlæg er sponsoreret" som sådan en dadadadaaam-advarsel, som om det ikke er min egen mening, I nu skal til at læse om. Men sådan er loven åbenbart, og den må man hellere følge. Men vid, at bare fordi nogen har smidt en gratis ting i nakken af mig, i bytte for min anmeldelse, er det stadig min uforbeholdne mening, der kommer frem. Og selv om den måske ofte er positiv, hænger det sammen med, at jeg ikke siger ja til at teste alt mellem himmel og jord. Jeg har ikke tid til at skrive tusind indlæg om USB-nøgler eller kostumer (ja, det blev jeg tilbudt den anden dag!). Så du kan sagtens læse med, selv om det er et sponsoreret indlæg!

Som sagt, Nabby! Jeg fik et tip om, at de søgte testere af denne nye babyalarm. Fedt nok, tænkte jeg, med denne relativt nye baby i hytten. Vi har godt nok en babyalarm i forvejen (en NeoNate, som vi er godt tilfredse med), men lad mig vende tilbage til, hvorfor man sagtens kan bruge og elske to.


Nabby er den her nye, smarte babyalarm, der fungerer i samspil med din smartphone - ja, både til iPhone, iPad og Android, rent faktisk! Det vil sige, at du altid har modtage-enheden på dig.
Jeg skal gerne indrømme, at jeg var solgt, allerede da jeg åbnede æsken. Emballage gør virkelig en forskel!
(Okay, jeg kan mærke, at denne intro, der ikke engang er en anmeldelse, bliver lang... bare en advarsel)


Alarmen ligger i den fineste æske med det søde Nabby-logo over det hele. Og man slår låget op til en meget simpel brugsanvisning trykt på noget ganske genbrugs-lignende papir. Jeg tænkte "juhuu, miljøvenlighed" - men ved du hvad? Senere fandt jeg endda ud af, hvad tegningen nederst på manualen betød. Der er sgu frø i papiret! FRØ! Det vil sige, at du kan flå den i stykker, plante den, og se en eller anden gevækst vokse op sammen med din lille baby. Ih! Sikke en smuk tanke, hva'?
Nå men den her manual, den er rigtig simpel, som du nok kan se. Og det hænger tilfældigvis sammen med, at det er virkelig simpelt at få din Nabby op at køre. Hent app'en (naturligvis gratis), tænd din Nabby, gå ind i app'en, og du kan nu straks forbinde telefon og babyalarm. Dette trin tog mig faktisk lidt tid, fordi den ikke rigtig gad forbinde, så jeg opgav - men bagefter fandt jeg ud af, at den faktisk allerede var forbundet, den havde bare ikke rigtig givet besked. Hm. Men fint fint.


Sådan så æskens indhold ud. Nabby tager vist nok 4 timer om at lade op første gang, og derefter tager det 1 time, med 70 timers batterilevetid som resultat. Det er alligevel en god mængde babysøvn. Der medfølger kabel, som du kan slutte direkte til din computers USB, eller højst sandsynligt sætte i laderen til din smartphone. Og så en snor til at hænge Nabby på tremmesengen, i barnevognen eller at bære den i, hvis man har lyst til det.
For lige at illustrere, hvor lille Nabby egentlig er, har jeg taget den i hånden:


Jeg blev nemlig selv overrasket over, at den faktisk var så lille. Med alle de smarte funktioner, tænkte jeg, måtte den være noget af et skrummel. Men nej, den er virkelig bette og handy. På siden er der en diode, der kan lyse under opladning, og når du tænder den. Denne diode fungerer samtidig som tænd/sluk-knap, og det synes jeg er en af Nabbys svagheder. Den er nemlig ikke så nem at trykke ind, fordi den er på linje med resten af babyalarmen. Så enten skal du trykke så hårdt, at dit finger-flæsk presser dioden ind, eller også skal du bruge en negl. Min kæreste bruger altid neglen, siger han, fordi han efter eget udsagn har "alt for faste fingre". Imidlertid er det nok også meget smart, da den jo helst ikke skal være nem for små pilfingre at slukke selv.

Da dette indlæg egentlig bare skal være en intro, og ikke en egentlig anmeldelse, må jeg hellere lige stoppe mig selv. Jeg vil gerne teste den i en længere periode, inden jeg ytrer min mening her på bloggen. Som sagt havde vi i forvejen en babyalarm, denne bruger vi nu i barnevognen. Nabby står derfor permanent i soveværelset, ved siden af babysengen, hvilket er super smart. Så skal man nemlig ikke hele tiden huske at tage en babyalarm med op, når den bette skal sove.

20 kommentarer:

  1. Husk også at tjek nabby rundt omkring - mere pga. hvordan den holder forbindelsen (kender ikke specs på den og har ikke småkravl)

    SvarSlet
  2. Vi elsker vores Nabby babyalarm, som fungerer over al forventning. Det er skønt, at man ikke skal rende rundt med en forældreenhed men blot sin smartphone.

    SvarSlet
  3. Jeg er helt enig i, at Nabby babyalarm er et rigtig godt alternativ til andre babyalarmer på markedet. Vi har kun rosende at sige om Nabby babyalarm.

    SvarSlet
  4. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

    mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ER specialiseret i foelgende magi.

    (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

    (2), hvis du altid har dårlige drømme.

    (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

    (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

    (5) Hvis du vil have et barn.

    (6) Hvis du ønsker at blive rig.

    (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

    (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

    (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

    (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

    (11), hvis du ønsker at skille din mand.

    (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

    (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

    (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

    (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

    (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

    (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

    igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

    SvarSlet
  5. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet
  6. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlet
  7. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlet
  8. Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  9. Donna Burkley
    Min dybe taknemmelighed går til Dr. Egwali, et stavebind, der blev fundet efterligningsværdig, da han hjalp med at stabilisere mit brudte ægteskab. Min intimitet har ændret sig bedre, siden forbøn for den bedste heks, dr. Mor, natur sendte mig. På et tidspunkt troede jeg, at det hele var overstået, og der kom dr. Egwali, til et punkt, hvor jeg var skeptisk over for det på grund af mine utallige møder med et par tryllekunstnere og hjemmesider for at hjælpe med at få min mand tilbage, efter at han forlod ham for at vælge en dame over hans kærlige familie med ringe eller ingen succes, måtte jeg være positiv med det i tankerne, at der skulle være et pålideligt sted at hjælpe med at vildre min grimme situation, så jeg snuble over Dr. Egwalis artikel, og siden mødet har det været en utrolig oplevelse for mig og for barnet. Jeg bestilte kærlighedsbesværgelsen og fulgte behørige procedurer som instrueret af stavekasterne, og resten var absolut magisk nogle få dage efter at han kom hjem til os sikkert efter at have været væk et stykke tid og var fuld af kærlighed. Vi er siden blevet gift igen og lever smukt som en stor lykkelig familie. Jeg er nu en sand troende tak så meget Dr. Egwali. Du kan komme igennem til ham med et hvilket som helst af disse medier, der vedrører dine intime problemer, og jeg vil vædde på, at du vil være glad for, at du gjorde det !!
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com
    Whatsapp: +2348122948392

    SvarSlet
  10. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlet
  11. VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
    Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
    WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  12. JEG VIND I LOTTERIET: Jeg skulle være en pensioneret buschauffør, der ikke havde nogen opsparing, tanken om det blev ved med at dræne mig dagligt, jeg har spillet lotto i de sidste år uden held. Jeg gik online for at undersøge livet efter pensionering, da jeg så tilfældige vidnesbyrd fra folk, der satte pris på en trylleformular kaldet lord Bubuza for at give dem de rigtige LOTTO-vindertal, så jeg kontaktede straks lord Bubuza for at få hjælp til at vinde LOTTO 6/49 JACKPOT via WhatsApp : +1 505 569 0396, han sagde, at jeg kun kan vinde med de rigtige tal, som vil blive åbenbaret for ham af hans guder efter at have kastet en besværgelse. Jeg gjorde som han instruerede, og besværgelsen blev kastet, han gav mig tallene og sagde, at jeg skulle gå og spille uden frygt. Jeg købte billet og spillede. Det var meget chokerende og overraskende, da jeg opdagede, at alle numrene, som Lord Bubuza gav mig, matchede alle seks vindertal i lodtrækningen den 6. april. Jeg blev vinder af $18,7 millioner ved hjælp af Lord Bubuza-numre. Jeg vil fortsætte med at sætte pris på ham, slutte sig til mig takke ham via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com eller WhatsApp: +1 505 569 0396

    SvarSlet
  13. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  14. Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  15. Hej, mit navn er Nira. Jeg var i et forhold med Anderson i årevis, men han slog op med mig. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var forgæves. Jeg ville virkelig gerne have ham tilbage på grund af den kærlighed, jeg har til ham. Jeg tryglede ham med alt, gav løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til min ven, og hun foreslog, at jeg kontaktede en trylleformular, som kunne hjælpe mig med at besværge ham for at bringe ham tilbage. Selvom jeg aldrig troede på besværgelser, havde jeg intet andet valg end at prøve det. Så jeg sendte en e-mail til besværgelsen, og han forsikrede mig om, at alt ville være i orden om tre dage, og min eks ville vende tilbage til mig. Overraskende nok skete det på andendagen omkring klokken 16.00. Min eks ringede til mig, undskyldte alt og sagde, at han ville have mig tilbage, fordi han elskede mig så højt. Jeg var så glad og gik tilbage til ham. Vi begyndte at bo lykkeligt sammen igen. Jeg lovede alle, jeg kender, som har et forholdsproblem, at jeg ville henvise dem til den ene sande og magtfulde trylleformular, der hjalp mig med mit problem. Hvis du har brug for hans hjælp, kan du sende en e-mail til ham på babawalewiseman01@gmail.com. Han tilbyder forskellige typer besværgelser, herunder kærlighedsbesværgelser, tabt kærlighedsformularer, skilsmissebesværgelser, ægteskabsbesværgelser, bindende besværgelser, bryde besværgelser, forvisning af en elsket en fra fortiden, forfremmelsesbesværgelser, tilfredsstillelsesbesværgelser og kur mod enhver sygdom, du lider af. Kontakt ham for en varig løsning på ethvert problem, du måtte have.via babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551

    SvarSlet
  16. Jeg er her for at dele denne min korte historie. Det handler om firmaet og ejendommene, som min far efterlod, før han døde. Fordi jeg ikke vidste meget om hans forretning, planlagde nogle af hans partnere at sparke mig ud af ejendommene. Jeg var forvirret over alt. ting begyndte at gå galt. Jeg ved ikke, hvem jeg skal græde til. Sagen blev ført for retten, men det ser ud til, at det gik til fordel for min forræder. forræderen fortalte mig, at jeg aldrig vil have noget at kalde mit, at han endda vil låse mig inde. Alt dette fik mig til at gå i depression. Jeg tabte på alle områder. men her er det hele vendt. en dag læste jeg på internettet, og det var sådan, jeg løb ind på DR WALE-siden. På hans side så jeg en masse gode nyheder og vidnesbyrd om ham, hvordan han har hjulpet mange mennesker med at vinde en retssag og gjort mange andre gode ting for folk. Så jeg nåede ud til ham og forklarede alle detaljer om min situation til ham derfra. DR WALE fortalte mig, at jeg ikke havde noget at frygte for ham, fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og ting, jeg skulle betale, som jeg betalte for alt og fulgte instruktionerne. Da jeg skriver dette, er alle ejendomme og firma blevet givet tilbage af retten. Jeg ved ikke, hvordan DR WALE gjorde sit mirakel og magi. Jeg har fuld kontrol over alt nu. Alt sammen takket være DR WALE. Jeg sætter virkelig pris på dig. DU kan kontakte DR WALE på hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  17. Der er en fantastisk PSYCHIC, der giver lotteri-vindende numre til folk. Jeg vandt $839.342.000 millioner dollars ved hjælp af hans vindertal. Hans navn er DR WALE. Jeg har spillet lotteri i årevis, og jeg har aldrig været heldig, men min ven på kontoret vandt 996.800.000 millioner dollars og sagde op fra arbejdet, så jeg beder ham om hjælp, og han sagde, at DR WALE forudsagde sin sejr efter at have kastet en besværgelse og gav ham vindernummer at spille, og han vandt, så jeg talte med DR WALE på WhatsApp: +2347054019402 for at få hjælp. Han svarede og sagde, at der skulle foretages en læsning og en trylleformular for at afsløre mit vindernummer, jeg oplyste hans krav til læsning og afgivelse af besværgelsen. Efter besværgelsen gav han mig nogle cifre og sagde, at det var mit vindernummer og fortalte mig, hvornår og hvor jeg skulle spille det. Jeg gjorde som instrueret og dage senere fik jeg et opkald om, at jeg vandt $839.342.000 millioner dollars, jeg troede det var en joke, indtil beløbet ramte min bankkonto. DR WALE kan også hjælpe dig med at vinde. Kontakt ham via WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  18. Et fantastisk vidnesbyrd om en trylleformular, der bragte min mand tilbage til mig. Jeg er lykkeligt gift med en dejlig og omsorgsfuld mand med to børn. Et meget stort problem opstod i min familie for syv måneder siden, mellem mig og min mand. så forfærdeligt, at han tog sagen for retten for en skilsmisse. han sagde, at han aldrig ville bo hos mig igen, og at han ikke elskede mig længere. Så han pakkede ud af huset og fik mig og mine børn til at gå igennem svære smerter. Jeg prøvede alle mine mulige midler for at få ham tilbage, efter megen tiggeri, men alt uden held, og han bekræftede, at han har truffet sin beslutning, og han ville aldrig se mig igen. Så en aften, da jeg kom tilbage fra arbejde, mødte jeg en gammel ven af mig, som spurgte min mand. Så jeg forklarede hende alt, så hun fortalte mig, at den eneste måde, jeg kan få min mand tilbage på, er at besøge en trylleformular, for det var det, hun også gjorde for at vinde sin elsker tilbage. Så fulgte jeg hendes råd, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt: +2347054019402. straks sendte jeg DR WALE en WhatsApp-besked og fortalte ham om alle de smerter og problemer, jeg står over for. DR WALE fortalte mig, at jeg ikke skulle græde mere, og at jeg brugte at slappe af i mit sind. Efter megen diskussion med DR WALE betalte jeg for alle materialer og genstande, der var nødvendige for at fortrylle, og trylleformularen forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage om en uges tid. Hvilken fantastisk udtalelse!! Så han talte med mig og fortalte mig alt, hvad jeg skulle gøre. Så den næste uge var det så overraskende, at min mand, der ikke ringede til mig i de sidste syv måneder, ringede til mig for at informere mig om, at han ville komme tilbage. Så fantastisk!! Så det var sådan, han kom tilbage til huset med masser af kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejltagelse og for den smerte, han påførte mig og mine børn. Så fra den dag var vores forhold nu stærkere, end det var før ved hjælp af DR WALE. Jeg vil råde dig til at kontakte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  19. I dag har været den lykkeligste dag i mit liv efter et år med tristhed og sorg uden at være sammen med den jeg elsker, jeg prøvede alt mit bedste for at sørge for at gøre min kæreste glad, men det ser aldrig ud til at fungere godt, det var som jeg gør alt forgæves, men alt tak til DR WALE for at komme for at ændre alle mine bekymringer og sorg til Joy. Jeg kendte den store mand, da jeg læste nogle vidunderlige anmeldelser om DR WALE, og hvordan han har hjulpet mange mennesker med deres parforholdsproblemer. Jeg læste et blad, og så så jeg også gode vidnesbyrd, som så besluttede jeg ikke at spilde tiden. Jeg rakte ud til DR WALE og forklarede ham alle mine problemer, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, han forsikrede mig om, at alt ville blive ordnet. Jeg troede så meget på DR WALE, fordi jeg tror, han ikke kan svigte mig, og jeg sendte ham alle mine detaljer. DR WALE svigtede mig aldrig, min mand, der forlod mig for godt et år siden, kom tilbage til mig. Min mand og jeg har levet tilfredse, siden denne trylleformular genforenede os med sine kærlighedsbesværgelser. Tak så så meget DR WALE for dine stærke besværgelser. udtryk er ikke nok til at sige tak. Her er hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  20. Jeg er her for at give vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min mand tilbage. Min mand forlod mig uden grund for fire år siden. Han flyttede sammen med en anden kvinde, jeg fik lyst til at slå mig selv ihjel, mit liv blev meget bittert og sorgfuldt. Så en dag fortalte en af mine venner mig om en fantastisk trylleformular, der er meget god, og han sagde, at han gav ham nogle lykketal, som han spillede i et lotteri, og han vandt. Sidste gang jeg tjekkede vidste jeg, at det ikke gik godt for min ven før, så da han fortalte mig, at trylleformularen hjalp ham med at vinde, troede jeg på hans ord. Han fortalte mig, at DR WALE vil bringe min lykke tilbage uden at lede efter, hvor jeg ellers kan nå ud til DR WALE. Jeg brugte den besværgelse, han gav mig, og inden for en uge senere modtog jeg et opkald fra min elskede mand. Han undskyldte og kom tilbage til mig. Han gav mig endda nogle søde gaver som et middel til at kompensere mig. Jeg er meget glad nu. Tak DR WALE, Du kan nå ham via
    WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    Han kan løse ethvert problem som f.
    (1) Hvis du vil have din eks tilbage.
    (2) du har brug for en skilsmisse i dit forhold.
    (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
    (4) Du vil have, at kvinder og mænd løber efter dig.
    (5) Hvis du ønsker et barn.
    (6) Du ønsker at være rig.
    (7) Du ønsker at binde din mand og kone til at være din for evigt.
    (8) Hvis du har brug for en finansiel holdning.
    (9) Han kan gøre dig gravid.
    (10) Han kan helbrede dig fra enhver sygdom.

    SvarSlet