onsdag den 4. december 2013

1. advent

Her har I mig tilbage! Efter den fantastiske respons på mit seneste indlæg burde jeg jo for søren havde blogget hver eneste dag, for at sige tak. Det er skønt, når man blogger om noget, der rent faktisk betyder noget for en, og som kan lægge op til diskussion, og folk så endda kommer med feedback. Af hjertet tak.
Grødeventyrene er fortsat herhjemme, og ham den bette gnasker nu havregrød de fleste morgener med stor fryd. Øllebrød er også smagt en enkelt gang, det gik rent ind. Jeg tror, vi har fået en altædende lille basse.

Men det har jo været første advent, og selv om jeg slet ikke forventede det, havde mine skønne forældre sørget for adventspakker til mig! Jeg har frygtet den tid, hvor julen ikke længere ville være MIN højtid, men derimod min søns. Men hurra, denne tid er ikke kommet endnu, mor her får stadig pakker. Og når det er sagt, så glæder jeg mig ualmindelig meget til at stykke en pakkekalender sammen til Dexter, når han fatter lidt mere.
Jeg var ude ved mine forældre i mandags, hvor jeg forsinket åbnede den første pakke, og den indeholdt:


Ih, se lige den fine krymmel! Jeg bager alt for lidt (som i overhovedet ikke) her i min barsel, så det er godt med et krymmelformet spark i r.... Heldigvis har jeg inviteret min mødregruppe på julehygge snart, så mon ikke jeg kan finde en anvendelse til de små sukkerstokke?

1 kommentar:

  1. Hvor fint, pakkekalendergaver bliver man aldrig for gammel til :D

    - Anne

    SvarSlet