mandag den 6. januar 2014

2014

Nu har 2013 jo været et relativt banebrydende år for os, da vores søn kom til verden. Det har været stort, anstrengende, fantastisk, udmattende, berigende og sjovt. Så der skal alligevel lidt til, før 2014 kan leve op til dette.

Mine ønsker for 2014 er som følger:

 • Dexter falder godt til i vuggestuen
  Ja, han skal allerede begynde i vuggestue om 3 måneder! Det er jo helt galt. Vi har netop fået tilbudt en plads i vores anden-prioritet, som vi vælger at takke ja til, da der desværre ikke når at blive en plads til ham i ønskevuggeren. Hans kommende vuggestue er såmænd også helt fin, og jeg er sikker på, at han nok skal få det godt dér. Det er lidt spændende, men dælme også skræmmende - sikkert for os begge to, han ved det bare ikke endnu ;)

 • Jeg får et job
  Selvfølgelig skal jeg have et job i 2014! Min barsel slutter til april, og jeg går snart i gang med at sondere terrænet igen. Jeg glæder mig ikke til jobsøgningshelvede, men jeg er sikker på, at min barsel har givet mig fornyet energi, og at det snarest må bære frugt.

 • Vi får en bil (og kørekort)
  At få et barn har for alvor fået mine øjne op for, hvor praktisk en bil kan være. Offentlig transport med barnevogn hænger mig et godt stykke ud af halsen... Især når ens forældre og søster bor 1 time væk i to forskellige busser. Jeg fortryder ikke, at vi fik barn før vi fik bil, men hvor jeg dog glæder mig til, at vi kan transportere os selv lige præcis når vi har lyst, og på den halve tid af, hvad det offentlige kan præstere.

Ellers er jeg ret åben for, hvad året bringer! Jeg glæder mig til et år med endnu flere og hyggeligere stunder med min lille søn, der bare bliver sjovere og sjovere at være sammen med. Et år med kærestetid, kaffedates og glade dage med hele familien. En varm sommer med oplevelser for Dexter. Et hyggeligt efterår og en jul, hvor han er mere opmærksom og ekstatisk over det hele.

1 kommentar:

 1. Uh, kan godt se, at en bil er et must - og en stationcar, når nu i er i gang. Vi er i hvert fald glade for vores, og det er så godt at kunne have barnevogn og hele "pisset" med ;)
  Derudover så ligner vores mål meget hinanden, jeg skal også ud o finde nyt job, når min barsel slutter i april - så det bliver nok et spændende år :)

  SvarSlet