søndag den 25. oktober 2015

vintertid min bare

Som de fleste andre mødre er jeg nok lidt skeptisk omkring dette skifte til vintertid, især fordi små børn ikke forstår glæden i at få doneret en ekstra time til søvn. Det gjorde Dexter ganske rigtigt heller ikke, så han kaldte allerede 5.30. Derefter var han dog stille lidt tid, men gravid som jeg er, skulle jeg selvfølgelig tisse helt vildt, og kunne ikke blunde videre. Så jeg gik ind og spurgte ham, om han ville med ind i min seng og sove lidt (han sover ALDRIG hos os - det kan han simpelthen ikke - så jeg vidste godt, hvordan det ville ende). Det takkede han ja til. Der var god plads, da faderen er til LAN og derfor ikke sov herhjemme.
Selvfølgelig blev der ikke lukket et øje, men det var super hyggeligt at have den lille puttegøj med inde i sengen, hvor vi lå og snakkede om alt muligt under min dyne. Ikke helt så godt som søvn, men bedre end ingenting. Også selv om det var ufattelig svært for ham at finde ro, fordi hans ben ikke lå ordentligt, jeg trak vejret ind i hans øre osv osv... Det er så hårdt at være 2 år!

Lige nu holder vi asocial morgen i sofaen, uden den mindste snert af dårlig samvittighed, Og jeg glæder mig over, at jeg har rester af kanelsnegle og et godt lager af kapsler til min Nespresso.
Især fordi der ikke er noget, der hedder middagslur længere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar