torsdag den 9. februar 2012

geburtstag

Hej blog,
Jeg havde fødselsdag i mandags, som blandt andet blev fejret hos konsulenthuset ballisager med jobsøgning. Sikke en fest. Men helt galt var det ikke, for da jeg kom hjem, gik Daniel og jeg over til bageren, og jeg fik årets første fastelavnsbolle. Dem med fløde. Hvorfor glemmer jeg altid, hvilken overvældende kvalme de giver halvvejs igennem? Men de er så gode!
Da kvalmen havde lagt sig, skulle vi på Bone's og spise, hvor jeg jo fik gratis spareribs, og Daniel gav drikkevarer. Ikke dårligt. For ikke at gå sultne i seng gik vi derefter ind og blandede en pose slik og tog hjem og så nogle afsnit af Dexter.
Dagen så umiddelbart ud til at blive ganske gaveløs, da Daniel havde bestilt SingStar til mig fra Amazon, og det derfor først var på vej med posten. Imidlertid var jeg så heldig, at jeg dagen forinden havde fået min fødselsdagsgave fra mine forældre med hjem, som jeg derfor kunne åbne på dagen. Og indholdet var dette fine syn:


(Endelig) en udvidelse til min samling af Menu Verner Panton termokrus! Juhuu! Dertil et sjovt stålsæbe, som skulle fjerne køkkenlugte - jeg glæder mig til at prøve det - et skønt kvadratisk Rosendahl glasfad og en SPÆNDENDE plade økologisk håndlavet chokolade med rosa peberkorn (stadig usmagt, men det varer ikke længe, førend jeg tager springet...). Nåja og et nuttet Hello Kitty-fødselsdagskort :)

I morgen skal jeg hjem til mine forældre, hvor vi skal fejre både min og min mors fødselsdag med fastelavnsboller, cheesecake og mad fra Australian BBQ, og på lørdag holder jeg tøsefødselsdag med de fineste veninder af alle, så løjerne er heldigvis langt fra slut.

5 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen! Dejligt at kunne strække fejringen over flere dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Ja det kan bestemt anbefales, for det er så flad en fornemmelse, når fejringen er overstået på en enkelt dag.

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen :o) Det er skisme for dårligt, at jeg ikke vidste det! Lækre gaver, og dejligt med flere fejringer :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Det er også for dårligt at jeg ikke har skrevet det på bloggen - men du havde vidst det, hvis du havde været venner med mig på Facebook! :P

   Slet
  2. haha - ja, det er rigtigt nok :o)

   Slet