torsdag den 16. august 2012

min nye baby

Nu er det ikke fordi jeg har født eller sådan, bare rolig.
Det er bare fordi jeg har fået ny telefon :D :D :D
Jeg indså ligesom, at man ikke kunne gå så meget op i teknologi og sociale medier og den slags, og stadig rende rundt med en ældgammel HTC (arvet efter kæresten), som hverken kunne kapere Instagram eller Draw Something. Så nu er jeg den virkelig lykkelige ejer af en Samsung Galaxy SIII.
Oprindeligt var jeg meget afvisende over for denne telefon, da den er gigantisk i forhold til mine tidligere, men det tog mig cirka et døgn at vænne mig til størrelsen, og nu vil jeg ikke have andet (undtagen når jeg har mine jeans med meget små lommer på, og må gå med telefonen i hånden. Men så bliver den jo også luftet...). Bemærk også lige det lækre flap-cover, som den onde mand i Telia næsten tvang mig til at købe - nej okay, jeg har faktisk aldrig fået så sød betjening, og det var kærlighed ved første blik (mig og coveret imellem, forstås).


Det betyder selvfølgelig også, at jeg endelig er kommet på Instagram. Hvis du kunne tænke dig at følge mig (hvilket jeg selvfølgelig vil anbefale, da jeg af og til tager ret lækre billeder), er mit brugernavn 'bittent'. Ellers har jeg faktisk også gjort sådan, at du ude i venstre side af min blog kan se mine seneste uploadede billeder. Og så uploader jeg faktisk også hvert eneste billede til min Tumblr-konto. Så du har ingen undskyldning for ikke at se dem.

9 kommentarer:

 1. Nice! Tillykke med familieforøgelsen..!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er simpelthen indbegrebet af NICE :D

   Slet
 2. Åh ville så gerne have den, men så åd Balder et eller andet mærkeligt og kostede mig 12000 - så var der ikke plads til ny mobil i økonomien! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det var godt nok en ordentlig slat penge :( Men er glad for, at han blev ok igen!
   Har også udelukkende råd til den pga. den rentefri afbetaling. Og den kan klart anbefales, når din økonomi kommer ovenpå igen :)

   Slet
 3. Tillykke med din nye ven.
  Ja, man vænner sig hurtigt til størrelsen på de nye store, og til gengæld bliver det svært at komme ned i str igen :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det tror jeg gerne - men nu er det jo heldigvis sådan, at telefoner bare bliver større og større, og til sidst ender alle sikkert med at være tablet-størrelse :P

   Slet
 4. EJ, hvor er han fin :) Lige nu sidder jeg selv med 3,3" og det er faktisk helt befriende at have en lille handy telefon til trods for, at jeg var svært begejstret for kæmpeskærmen på 4,3" på Motorola Razr Maxx jeg havde til test til elektronista.dk. Men denne her lille Sony Ericsson kan være i lommen, juhuu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vidste ikke det var en han :D Men det er det nu! Håber ikke han er for fornærmet over sin lyserøde baggrund...
   Havde en SE X10 mini tidligere (før HTC'en), men synes den var noget skrammel, ærlig talt. Størrelsen var skøn, men kunne godt mærke at den ikke var særlig kraftig indeni, og den havde en masse fejl. Ærgerligt de ikke laver de helt små, som er lige så gode som de store. Eller i det mindste udvikler jeans-lommer i samme retning som telefoner.

   Slet
 5. Wow, hvor er den fin. Tillykke med den :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet