tirsdag den 28. august 2012

det bliver et skønt efterår!

Normalt ville jeg være skeptisk overfor efteråret 2012, da jeg synes, at efterår normalt bør komme efter sommer - en årstid, vi ikke har set meget til i år. Men det opvejer skuffelsen lidt, at mange af mine yndlingsserier starter slut september/start oktober! Wuhuu!

How I Met Your Mother
24. september
Her glæder jeg mig meget til at se personerne igen, da jeg synes, at de er virkelig fine! Serien er faldet en smule af på den i den seneste sæson (dog ikke så meget, som andre havde advaret mig om), men jeg glæder mig stadig til at se, hvordan nogle ting udvikler sig. Og siden det jo er sidste sæson, må man forvente nogle svar herpå.

The Big Bang Theory
27. september
Morsom og halvnørdet serie, som jeg elskede fra dag 1. Glæder mig især til at se, hvordan Sheldon udvikler sig - eller om han overhovedet udvikler sig.

Dexter
30. september
Absolut en af de bedste serier i denne verden. Dem som har set afslutningen på sidste sæson ved, hvad jeg mener, når jeg siger, at det har været en afskyeligt lang ventetid. Næste sæson kan ikke blive andet end interessant!

Gossip Girl
8. oktober
Jeg holdt rigtig meget af Gossip Girl i starten, men synes den er blevet lidt overfladisk, og har især i seneste sæson fokuseret på personer og historier, som jeg ikke selv ville have prioriteret. Imidlertid er dette den sidste sæson, som oveni købet bliver kortere end de andre, og jeg skal helt klart følge personerne til dørs. Derefter er det tid til at læse bøgerne.

The Walking Dead
14. oktober
En serie på kun 2 sæsoner ind til nu, som jeg ser sammen med min kæreste. Jeg finder den meget fantastisk, og sæsonafslutningen var efter min mening virkelig fed, så jeg ser frem til den nye sæson - flere zombier og flere indvolde!

Ind til disse 5 favoritter starter igen, fordriver jeg tiden med at se Prison Break sammen med min kæreste. Den kan jeg nu også godt lide.

14 kommentarer:

 1. Hmm så jeg har en hel måned til endelig at tage mig sammen og se hele Dexter? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sandlig også på tide, unge dame! :D

   Slet
  2. Ja helt ærligt Line, tag dig lige sammen! Hvor meget har du set?

   Slet
 2. Jeg er vild med Walking Dead og glæder mig også til at den endelig starter igen :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mhm, det er virkelig en fed serie :)

   Slet
 3. Jeg ser også himym, tbbt, dexter og the walking dead!! Og jeg glæder mig som sindsvag! desuden begynder bones, new girl, criminal minds, grey's anatomy, two and a half men, fringe, the mentalist og supernatural også! *swoooooon* det bliver så godt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fornemmer, at du får en smuuuule mere travlt end mig :P Har overvejet New Girl, men de andre du nævner siger mig ikke lige så meget.

   Slet
  2. New Girl er rigtig sød og sjov :)

   Siger de andre dig ikke så meget fordi du ikke kender dem eller fordi du har set noget af dem og ikke bryder dig om dem?

   Slet
  3. Sidstnævnte ved de fleste af dem :)

   Slet
  4. ah ja. så kan jeg ik hjælpe dig

   Slet
 4. Jeg har viiiirkelig prøvet at elske The Walking Dead, men.. jeg kan bare ikke, selvom jeg har set helt frem til starten af sæson 2. Måske er det fordi jeg alle dage ikke har syntes at introen og selve serien hænger sammen :D

  SvarSlet
 5. Siden jeg var 17 (er 26 nu) har jeg også været i forhold det meste af tiden. Jeg tror også at det netop derfor er meget sundt for mig ikke at være det nu. Og for første gang har jeg det rigtig godt med ikke at være det. De andre gange har jeg ikke brudt mig særlig meget om det års tid hvor jeg ikke havde en kæreste. Denne her gang nyder jeg det i fulde drag. Jeg elsker at være alene. Men vil da selvfølgelig gerne møde ham der Mr. Right en eller anden dag. ;)

  SvarSlet
 6. Produktionsselskabet bag HIMYM har i dag skrevet på Twitter, at de ikke ved, om det er sidste sæson, så det er langt fra sikkert. Jeg håber, den bliver ved længe endnu. Synes heller ikke, at sidste sæson har været dårligere end de andre? Kunne dog godt undvære Quinn, hende hader vi lidt på herhjemme ;)

  SvarSlet
 7. The walking dead i morgen!! Jubii! :D

  Louise Mia
  www.iwoman.dk

  SvarSlet