søndag den 2. september 2012

næste uges food festival

Om en uge er det endnu en gang tid til, at Cupcakemafiaen skal en tur ud i det blå - denne gang skal vi opleve Food Festival i Aarhus, og vi glæder os rigtig meget!
Hvis du ikke selv har hørt om Food Festival, vil jeg gerne lige have lov at bringe et meget fristende citat fra deres hjemmeside:
"Festivalen bliver et orgie af mad og madrelaterede oplevelser, hvor vi lader dig bespise og underholde hele weekenden igennem. Ud over at spise dig gennem Kornmarken, Mejeriet, Planteriget, Nordiske Dråber o.s.v., kan du tage madkursuser efter eget niveau, komme i madbiograf, tage på gourmet-picnic langs vandet og meget meget mere. Det handler alt sammen om mad og gode oplevelser."
Det lyder ikke helt dårligt, vel?

En af de nævnte madskoler, du kan deltage i, er Kom i hverdagskøkkenet med Louisa Lorang. Du har sikkert allerede oplevet Louisa som kok i Go'morgen Danmark, og måske har du allerede prøvet nogle af hendes opskrifter. Selv har jeg været så heldig at vinde hendes kogebog "Vild med vegetar", som er fyldt med smukke billeder og simple retter med et twist. Og det er netop det, Louisa gør; arbejder med gode, nordiske råvarer, og tilfører et twist af det verdensomspændende køkken, som pepper retten lidt op.
Til arrangementet, som finder sted på fredag, øser hun ud af sine tips og tricks til en hurtig madlavning i den travle hverdag. Og der står endda, at man gerne må snakke med mad i munden! Hvad mere kan du forlange? Hvis du kunne være interesseret, er det bare med at springe til, for der er kun få billetter tilbage - du kan læse mere og købe billet lige her.

Ses vi på søndag? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar