lørdag den 29. september 2012

lyserød lørdag nærmer sig

Jeg vil, i selskab med resten af Aalborgs Cupcakemafia, igen i år være at finde på Nytorv i Aalborg lørdag den 6. oktober, hvor vi vil sælge ud af vores lækre cupcakes. Sidste år var det en kæmpe succes, og det satser vi også på, at det bliver i år. Så hvis du bor i Aalborg eller omegn, håber vi naturligvis, at du vil lade dig friste og kigge forbi vores lille kagebod. Lige som sidst er alle ingredienser enten sponsoreret eller indkøbt af os selv, kagerne er bagt af os, og hele vores indtjening på dagen vil gå til Kræftens Bekæmpelse.
Dette års menu står på: Red Velvet cupcakes, chokoladecupcakes med Nutellafrosting (som på nedenstående billede), gulerodscupcakes og blåbærcupcakes med citronfrosting.


Skulle du ikke have mulighed for at komme forbi Aalborg på selve dagen, har du stadig mulighed for at støtte vores projekt. Vi har nemlig lavet en indsamling, hvor det er muligt via sms eller betalingskort at støtte os med et beløb efter eget ønske.

Hvad enten du støtter os på den ene eller den anden måde, eller bare har lyst til at dele informationerne om projektet med din omgangskreds, er vi dig evigt taknemmelige.

2 kommentarer:

 1. Orrrrkkk!
  Igen er jeg udenby's den dag, jeg får jo aaldrig smagt de kager ;)
  Håber i får en fantastisk dag, folk skal nok komme løbende til, når de ser de fine kager :)
  Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det kunne da være super hyggeligt hvis du ville deltage næste gang. :) Der er flere andre fra Jylland også, som kører sammen, så du kan garanteret godt være med i noget kørsel hvis det skulle være. :)

  SvarSlet