onsdag den 6. februar 2013

i dag er det bittens fødselsdag!

Hurra hurra hurra!
Nåja, man må vel godt reklamere lidt for sig selv for at indbringe et par ekstra tillykker, ikke sandt? ;)

Dagen har endnu ikke budt på det helt vilde, men den er jo også lige startet. Jeg sidder og hygger mig alene i sofaen, da min kæreste er på arbejde. For at være ekstra sød ved mig selv har jeg lavet min favorit kaffedrik - en caffe mocha orange, som smager lige så dejligt som den, man kan få på Behag din smag i Aalborg! Bare en caffe latte med et par stykker orangechokolade i, og vupti, den bedste start på dagen nogensinde.


Ellers er jeg faktisk i venteposition, for jeg har fået lovning på et par gaver, der gerne skulle ankomme med posten i dag. Så jeg er fastlåst her i sofaen - sikke ærgerligt, hva'? Så kan det godt være, at jeg er nødt til at se et par afsnit af New Girl og være særdeles inaktiv.
Når min kæreste kommer hjem i eftermiddag, har han lovet at medbringe en fastelavnsbolle fra bageren (en af dem med fløde!), og i aften skal jeg naturligvis nyde et gratis måltid mad på Bone's. Det bliver en god dag!

11 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen :o) Det lyder som om det bliver en skøn dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det gør det uden tvivl :D

   Slet
 2. Tillykke - håber du får en rigtig god dag med gode gaver og god selskab!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dagen. Håber den har været/er fantastisk :)

  SvarSlet
 4. Uhm fastelavnsbolle! Har en plan om at kaste mig ud i at bage de mange forskellige udgaver bare lige for at teste hvilken der er bedst (alle er jo gode, hehe.. men er en god undskyldning)
  Håber i får en hyggelig aften med god mad!

  SvarSlet
 5. Endnu et tillykke - det er altså skønt at have fødselsdag (selv når man - som jeg - har passeret 30 :-D). Håber du fik gode gaver!

  SvarSlet