mandag den 14. juli 2014

miniferie på langeland

Daniel, Dexter og jeg tog et impulsivt smut til Langeland hen over weekenden. Vi har alle ferie, og vi trængte til at se Dexters ene hold bedsteforældre, så det skulle nås, inden sporarbejde begyndte i dag.
Jeg er virkelig glad for, at vi tog af sted! Det er første gang, vi var dernede med ham. Vi har haft planer om det to gange før, men første gang var der ikke plads til barnevognen i toget, og anden gang blev bassen syg. Nu lykkedes det endelig, og det har bare været så skønt.
Togturen havde vi frygtet en del, og det var da også noget af en udfordring med en 1-årig, der rent fysisk ikke KAN sidde stille. Heldigvis tog han en lur på begge ture, det hjalp lidt. Og vi havde købt en puttekasse, som han til nøds kunne sidde og lege lidt med på turen derned - på turen hjem var den selvfølgelig ikke interessant længere. Det var ikke muligt for ham at rende rundt på gangene, for toget var fyldt med mennesker og bagage, så vi skulle kæmpe for at holde ham oppe på sædet. Vi har aftalt, at vi først tager så lang en togtur (3½ time) igen, når han kan sidde stille og se tegnefilm eller spille på tablet!

Men det var turen værd, vi hyggede os så meget dernede. Dexter var en fryd at have med, han var konstant glad og fik brændt SÅ meget krudt af i huset og deres store, dejlige have. Han fik sine to første flødeis, fik kælet for en kat (og trådt den på halen, ahem), spist hindbær direkte fra busken, leget i sandkasse, hygget med sine fætre og kusine, og han sov som en drøm om natten. Farmor og bonusfarfar elskede at have ham på besøg, og farmor fik endda en alenestund med ham, da vi var med ude at se min svigerindes og hendes families bolig (hvor de havde dejlig mange kattekillinger!).
Det var desuden skønt for Daniel og jeg at få lidt frihed, da Dexter, som ellers lider af alvorlig morsyge, for det meste bare passede sig selv. Der var jo masser af nye skabe og skuffer, der skulle udforskes, en kat, der skulle rendes efter, og en masse nyt legetøj, fra deres andre børnebørn.

Det er lykkedes mig at fange krudtuglen til en krammer

"Jeg vil meget hellere lege med solhatten end have den på"

1 kommentar:

  1. Dejligt at I kom afsted. En barnevogn er godt nok en begrænsende faktor, når man skal længere omkring. Vi har rejst med vores datter fra hun var 9 måneder og kan anbefale en lille kuffert med klistermærker, skrammellegetøj fra Tiger, rosiner mm som underholdning på rejsen.

    SvarSlet