søndag den 6. juli 2014

behag din smag i nye omgivelser

Det er ikke fordi jeg sådan farer på café i tide og utide, men et par kaffedates er det da blevet til gennem årene. Og her er Behag Din Smag i Maren Turis Gade hurtigt blevet en af favoritterne. Lillebitte og hyggeligt sted, med utrolig lækker kaffe og skønne scones med lemon curd.

En af de mindre gode ting ved stedet er netop, at det er så småt. Man sidder meget tæt, og der bliver hurtigt utrolig meget larm, når folk snakker og kaffemaskinerne kører derudad. Dette har de tydeligvis også selv indset, for nu har de udvidet med en ny café på Gabels Torv, hvor der er noget kun mere rummeligt indendøre, og god plads til udeservering. Den skulle selvfølgelig prøves, da det skulle fejres med en kaffedate, at min veninde var færdiguddannet.


Jeg er sådan relativt dårlig til at prøve noget nyt, når jeg har fundet mig en favorit... Især hos Behag Din Smag, hvor jeg næsten altid får deres (virkelig lækre) caffe mocha orange. Jeg plejer også at få en scone med lemon curd, men det havde de ikke (jeg håber sørme ikke, at det er noget generelt!), så jeg fik en dejlig bolle med græskarkerner og ting og sager. Og så en pink lemonade.

Jeg synes, at serviceringen bar lidt præg af forvirring og nyt sted. Selv om vi begge mente, at den ene af dem, der stod bag disken, plejer at husere i den anden af deres caféer, var der en del "hvordan fungerer det nu?", og det tog lidt tid. Det er nu også helt fair, især når produktet trods alt er så godt.
Indeklimaet fik vi faktisk ikke rigtig testet, da vi valgte os at sætte os på det solrige torv, men der så flot ud derinde. Det var nu også skønt at sidde i (delvis) sol med udsigt til menneskemylderet på og nær Nytorv en sådan sommerdag.

4 kommentarer:

 1. Ihh det må altså prøves en dag, jeg er nemlig også stor fan af den oprindelige Behag Din Smag, men kommer der alt for sjældent til trods for jeg bor så tæt på!

  SvarSlet
 2. Der må jeg altså snart forbi, det er efterhånden en af de eneste steder i byen af cafeer, jeg ikke har sat mine ben ;-) Det ser ellers hyggeligt ud.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Uh, til trods for lidt blandede følelser her i anmeldelsen, så skal jeg så meget snart forbi! Jeg elsker den oprindelige BDS og synes det er skønt, at de har udvidet nede i den ende i byen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du nødt til - så kan du også berette, om det bare var opstartsproblemer, der plagede personalet ;)

   Slet