søndag den 29. juni 2014

i ferien sover vi ikke længe

Se, jeg prøver rigtig at holde mig til ilden ved at blogge hyppigt! Er jeg ikke dygtig?

Her i huset er der ferie. Eller, min kæreste og jeg har ferie, Dexter har faktisk først fra næste uge. Og nej, det er ikke fordi vi er onde forældre, der ikke vil holde ferie med vores barn. Jeg vil bare ikke give ham mere end 3 ugers ferie, fordi jeg ikke vil risikere, at han "glemmer" vuggestuen, nu han har gået der i relativt kort tid.

Men vi har ferie, og vi sover selvfølgelig længe... HAHAHA, som om! Denne weekend har den lille tykke besluttet, at alt efter klokken 5 er for sent at stå op. Og det er virkelig nye (og uønskede) boller på suppen herhjemme, han har aldrig nogensinde vågnet så tidligt før.
I går morges, hvor kæresten havde morgenvagten, kaldte han første gang klokken 5. Det var dog kun mig, der hørte det, men de stod op 5.30. Jeg havde naturligvis håbet, at han så ville brillere ved at sove længe i dag, så jeg kunne sige "mwahaha", men nej... Klokken blev kun 4.30, før jeg hørte hans hyl. Han faldt lidt til ro igen, men omkring klokken 5 græd han, og jeg gik ind til ham.
Den lille stakkel var jo slet ikke færdig med at sove, men han var bare så ked af det. Jeg prøvede forgæves at få ham til ro i sengen, men han væltede rundt og skreg, som var han besat af dæmoner. Hans ble var på bristepunktet, så den blev skiftet, og jeg prøvede at hælde ham i seng igen - med flere dæmonscenarier til følge. Mine ører var ved at falde af, så jeg måtte opgive, og tog ham nedenunder, hvor han fik en portion havregryn. Han holdt mund, mens han spiste, men bagefter startede pyllerkavalkaden igen. Han ville kun lege kort, men han var jo så træt, så han blev ved med at pylre og smide sig på gulvet. Jeg prøvede sengen igen, det blev et kæmpe nej tak. Så tænkte jeg, at så måtte han ryge i vognen, for det var en garanteret succes. Bare ikke lige i dag! Han transformerede sig til en besat lille orm, og jeg måtte simpelthen opgive at få barnevognsselen på ham.

Så kapitulerede jeg og hidkaldte min kæreste, som kom og lagde ham deri med succes, og så var der ro.
Kun i 45 minutter, men jeg fik en bette blunder, og bassen var i betydeligt bedre humør bagefter. Og efter lidt hygge i stuen stod kæresten op, og jeg kunne gå op og få en time på øjet, og efterfølgende en dejlig kop kaffe...


3 kommentarer:

 1. Puhhh Bitten - det trækker altså tænder ud! Sådan var min den største også en overgang - han stod dog frisk og frejdigt op kl 4.30 og er du klar over hvor lidt børne-tv der er på den tid af natten? Så vi købte en ordentlig røvfund Timmy-dvd'er og på magisk vis så ændrede hans søvnmønster sig igen og nu er det så søster, der river os igennem samme tur - herligt ikke? NOT! Jeg føler med dig!

  SvarSlet
 2. ... Og tænk, så er der i ramme alvor folk der kigger forfærdet på mig, når jeg siger at jeg ikke ønsker at få børn. :P

  Ej, jeg er da sikker på at de små er dét værd, når man selv er forælder til dem. Forhåbentlig da. ;) Men Gud hvor sætter jeg pris på ikke at blive vækket 4.30 om morgenen. Føler med dig! Haha.

  SvarSlet
 3. Hæhæ, ja, hvis ikke man kan få lov at sove længe, så er det jo altid noget at der er kaffe at få ;-)

  - Anne

  SvarSlet