onsdag den 13. august 2014

mig og mine serier

Jeg kan rigtig godt lide at se serier, og pt har jeg også tid til det, fordi, tadaaa, jeg har sørme stadig ikke fundet et job.
Jeg ser meget sjældent fjernsyn (nogle gange ser vi lige nyheder), men jeg kan godt lide selv at bestemme, hvad jeg vil se, enten online eller nu på Netflix.

I anledning af, at jeg af og til søger inspiration til nye serier, har jeg simpelthen lagt en liste op med de serier, jeg har set, dem, jeg er i gang med og dem, jeg har droppet. Og nåja, et par stykker, jeg aldrig i verdenshistorien vil begynde på. Den kan findes i menubjælken øverst her på bloggen.

Forleden eftersøgte jeg på Facebook en ny serie at gå i gang med. Der kom som altid mange gode bud, men da jeg ikke rigtig kunne tage stilling, faldt jeg over Skins på Netflix, som jeg så begyndte at se.
Det er et britisk teenage-drama, med venskab, kærlighed og stoffer. I ved, hverdag. Jeg kan godt lide at koble af til sådan noget lettere hjernedødt engang imellem, lige så vel som jeg kan lide at se en serie, man rent faktisk skal følge med i for at forstå. Synes dog den er lidt hård, hold kæft der sker mange dårlige ting deri hele tiden. Og så er nogle af personerne simpelthen bare forfærdelige. Men jeg kan ta' det! Er netop gået i gang med sæson 2.

Jeg ved desuden, at jeg skal have set Homeland og House of Cards, kan bare ikke lige tage mig sammen...

Hvilke serier kan du anbefale?

11 kommentarer:

 1. True Blood, Game of Thrones, Downton Abbey og Suits. Kan se at du allerede er i gang med de to første �� Elsker serier og overvejer kraftigt Netflix

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde faktisk sagt, at jeg ikke gad have Netflix - men så købte kæresten det, og nu bliver det brugt flittigt!

   Slet
 2. Denne sommer har jeg været igennem:

  Drop Dead Diva - virkelig dejlig til afslapning, og den er nem at se. Selv min kæreste blev helt vild med at se den sammen med mig :D

  Suits - lidt mere seriøst serie, men den var fin! Desværre er der kun 2 sæsoner på Netflix.

  Modern Family - en af mine ultimative yndlingsserier, synes humoren er SÅ god og elsker at man kan nikke genkendende til flere familie situationer.

  Sons of Anarchy - men kan læse at det ikke lige fangede din interesse. Det gjorde det egentlig heller ikke ved mig til at starte med, men jeg kedede mig så grusomt i et par uger, at jeg forsatte, og nu glæder jeg mig faktisk til sidste sæson udkommer her til september.


  Udover det så har jeg lige tilføjet Twin Peaks og Heroes til min Netflix-liste. Har set et par afsnit af Heroes, og det er også fint. Jeg kan rigtig godt lide serier med mysterier osv, og derfor var jeg også rigtig glad for at se The 4400 og Fringe (som begge også er på Netflix). Og så overvejer jeg snart at se Whitechapel, som jeg har tilføjet kun fordi jeg i forvejen synes at Jack the Ripper er rigtig spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du anbefaler mange, som jeg faktisk har fået anbefalet flere gange. Pyh, burde have stress over alle de serier, jeg skal nå at se, inden jeg forlader denne verden :D
   Er stoppet med SoA, men har ikke helt droppet den inderst inde, kan jeg mærke...

   Slet
 3. Sherlock, Game of Thrones, Banshee (men den er ret voldelig), Breaking Bad. Pt. er jeg i gang med at se True Blood (som jeg ellers ikke kunne lide at se i starten - de første sæsoner var virkelig sexramte, hvilket jeg var ret træt af). Er nu i gang med 5. sæson, og det er muligvis den bedste sæson indtil videre.

  Jeg tror, at gemalen og jeg vil kaste os over Penny Dreadful inden længe, og derefter går vi nok i gang med Broadwalk Empire eller Newsroom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg lige set Hannibal, så tror ikke, at hverken vold eller blod kan afskrække mig længere :p
   Haha, korrekt med hensyn til True Blood... tror mange ser den kun pga. sex!

   Slet
 4. Jeg er afhængig af serier! Seriøst, det er mit junk!! Mine favoritter (udover mange af dem du i forvejen ser) er mad men, modern family og downton abbey :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Mad Men... Mange elsker den, men jeg tror simpelthen ikke, at jeg kommer til at se den nogensinde! Jeg kan på forhånd ikke udstå hovedpersonen, og emnet tiltaler mig heller ikke.
   Serier er også bare GODT!

   Slet
 5. Pssst de søger en masse fuldtidsstillinger i Salling :)

  SvarSlet
 6. uh og angående serier man bare kan slappe af til

  orange is the new black
  Drop dead diva
  make it or break it
  Grimm
  Spartacus
  Prison break
  bones
  fringe

  SvarSlet
 7. Jeg vil anbefale the big c. Handler om en kvinde der har kræft. Lyder umiddelbart som en trist serie, men det er det ikke. Den er humoristisk og virkelig god. Forstår slet ikke, at de ikke er blevet mere kendt i Danmark :-)

  SvarSlet