torsdag den 23. oktober 2014

nogle morgener, ikk?

De er bare sådan lidt ekstra hektiske. Og så er jeg glad for, at jeg ikke står og skal ud af døren på et bestemt tidspunkt, men (oftest) bare kan aflevere Dexter i vuggestuen, når jeg har lyst.

I dag var egentlig en dejlig morgen, selv om Dexter absolut skulle vågne af sin fars dumme alarm klokken 6. Men pyt, vi stod op og spiste morgenmad og hyggede os lidt i stuen. Så gik vi op på overetagen, da jeg skulle gøre mig klar. Drengen leger lidt inde på sit værelse, og kommer så ud til mig på badeværelset og roder med nogle ting. Jeg ser, at han tager flasken med skyllemiddel, og det er der ikke noget alarmerende i. Lige ind til han i løbet af et splitsekund er henne ved trappen og slynger den her flaske ud over børnegitteret.
SERIØST.
Og jeg ser bare den her flaske, gadonk gadonk, ramme hvert trappetrin, og mine bønner går til de højere magter: "Please, flasken er holdbar, den kan sagtens holde til en tur ned af trappen!".
Den kunne IKKE holde til en tur ned af trappen.
4 trin før trappen ender, går proppen på den skide flaske i stykker. Mit liv passerer revy, mens skyllemiddel slasker ud på vægge, trappetrin, gulv og hvad der ellers står i entreen.

Og Dexter, den lille møgunge, står med store øjne og observerer. Og da flasken ligger nede for enden af trappen, og alt er smurt ind i hvidt, lyder hans lille, dumme stemme: "Hooov". Ja, det må du sgu nok sige, min dreng.
Så kan man kun grine lidt og være taknemmelig for, at man trods alt bruger Neutral.1 kommentar:

  1. Jamen man er vel også nødt til at vide hvad sådan en flaske kan holde til

    SvarSlet