torsdag den 22. september 2011

fra en hyggelig aften

Det er vist ingen hemmelighed, at madblogger"klubben" endnu en gang var samlet i går, da jeg tydeligvis er den langsomste af os til at skrive et indlæg derom. Sabina, Line og jeg var inviteret hjem til Kristine, som skulle forsøge at imponere os med sine køkkenkundskaber således at hun kunne blive officielt medlem i vores eksklusive klub. Eller. Såfremt det var sådan, har hun i hvert fald bestået med glans! I får lige nogle billeder, og opskrifterne skulle med tiden blive at finde inde på Kristines egen blog.

Et lille indblik i borddækningen.


Et gigantisk glas med lidt rødvin i - en rødvin som jeg kunne lide, sjældent syn!


Topnice tomathalløj med oksekødsruller på pind. Point for den kreative anretning


Kartoffelpakke


Aubergine"toast" med ost, mmm!


Det bedste af det hele: FANTASTISK dessert, bagte æbler med grillet creme og den skønneste, sprøde kanelcookie. På trods af den lette kvalme jeg fik, da Kristine (næsten) tvang mig til at spise en portion mere, var dette den perfekte afslutning på aftenen. Og bonuspoint for, at hun serverede kaffe.


Nåja og så skulle vi alle forkæles af Line, så Kristine var ikke den eneste, der fik gaver den aften - de dejligste marshmallows med pebermynte.


Tilbage er der kun at sige tak for en dejlig aften, jeg håber, at vi snarest kan gøre det igen!

1 kommentar:

  1. Tror snart jeg må snige mig med som blind passager, bare for at smage den lækre mad.. Floves lidt over den spaghetti med dolmio-kødsovs, som vi fik i aftes :P

    SvarSlet