søndag den 11. september 2011

lagkage til kæreste

Daniel havde fødselsdag den 29. august, men da vi på dagen var ude at spise på Bones' (det var i øvrigt min første gang, og deres spareribs var en god oplevelse!) valgte jeg at undlade kage. Den fik han så i går i stedet.
Jeg indser, at jeg har gjort mig fortjent til titlen som Den Dårligste Blogger I Verden, da det er længe siden mit sidste indlæg (endelig et tidspunkt, hvor det er gavnligt, at min blog ikke fatter at sætte dato på indlæggene i dette layout) - så nu får I altså et billede af et stykke af lagkagen, og så håber jeg, at lavinen med nye indlæg er sat i gang.


Lagkagen består af skønne købebunde, som i bund og grund bare er en form for sukker-luft. Fyldet er kagecreme, banan og makroner, bestilt af modtageren. Da han ikke er fan af flødeskum (hvilket er en brist uden lige!), er den dækket med hindbærskum - flødeskum vendt med sigtede hindbær blandet med lidt flormelis for at fjerne den værste surhed. Jeg blandede også lidt hakket chokolade i skummet ud fra mottoet: chokolade kan ikke skade. Sådan en gang skum smager nu også dejligt, og giver lidt frugt-agtig syrlighed til kagen. Alt i alt var resultatet tilfredsstillende, og jeg skal da ikke sige mig fri for at tage et bette stykke senere.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser den lækker ud! Hm, tja. Trist med flødeskummen :-)

  SvarSlet
 2. Er forresten vild med krymmelen.

  SvarSlet
 3. Det så fejt at komme ind på google reader og få sådan en lækker kage smækket op i hovedet.. Jeg tåler det ikke fortiden! :p

  SvarSlet
 4. Chokolade kan nemlig aldrig skade! Det var et godt motto :)

  SvarSlet
 5. Mmm, hvor ser den lækker ud! :)

  SvarSlet
 6. Godt jeg lige har drukket en kakaomilkshake, ellers ville jeg blive voldsomt fristet af den kage dér :P

  SvarSlet
 7. "Chokolade kan ikke skade". Den tror jeg skal ind og stå på min "om mig" på min blog!

  Jeg synes også at flødeskum med lidt flormelis er mange gange bedre end almindeligt flødeskum. Og med hindbær lyder det endnu bedre!

  SvarSlet