fredag den 30. september 2011

lækre gulerodscupcakes

Da jeg blev færdiguddannet, skulle der naturligvis være kage, og det blev, som jeg også har nævnt, gulerodscupcakes efter denne opskrift, som Line havde anbefalet mig. Jeg skal da også lige love for, at de blev gode. Guleroden gjorde dem dejlig saftige, så de også var gode dagen efter.


Gulerodscupcakes fra New Orleans
(Oprindeligt Birthes famøse Gulerodskage fra New Orleans)
24 stk
350 g. sukker
3 dl olie
4 æg
300 g. mel
1 spsk stødt kanel
1 tsk fint salt
2 tsk natron
350 g. gulerødder, revet fint
50 g. valnødder, groft hakket
Pisk sukker og olie cremet.
Pisk æggene i et af gangen
Sigt mel og rør det i dejen sammen med kanel, natron og salt.
Vend gulerødderne og hakkede nødder i.
For en muffinbradepande med papirforme og fyld hullerne 3/4 op med dej.
Bages ved 175 grader i 18-20 minutter.
Frosting
200 g. flødeost
100 g. blødt smør
Korn af en stang vanille
450-500 g. flormelis
Pisk smør og flødeost cremet sammen med vanillekorn og pisk flormelis i til konsistensen er passende.

4 kommentarer:

  1. MUMS! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. De var som sagt totalt gode :)
    Stor tak til dig Birthe for at have bragt opskriften i første omgang!

    SvarSlet
  3. De er virkeligt gode:)
    Bagte dme også til barnedåben. Uhm...

    ((Hilsen MissMuffin, der har problemer med at kommentere fra sin Google konto:( )

    SvarSlet