søndag den 21. august 2011

mexikansk pizza

Jeg har stadig en del fine produkter fra Santa Maria, som jeg skal have afprøvet. Sidst ville jeg prøve at anvende tacosauce til noget, jeg ikke havde brugt det til før, og da mine oplevelser med tacosauce begrænser sig til - tadaa - taco, var det meget nemt. Jeg lod mig kraftigt inspirere af MissMuffins "Pizza Mexicana" og kreerede min egen mexikanske pizza med kylling. Jeg vil ikke kalde det en opskrift, men nu skriver jeg alligevel, hvad jeg brugte.Mexikansk pizza
1 pizzabund efter denne opskrift
Tacosauce
Stegt kyllingefilet, revet i stykker efterfølgende
Cherrytomater
Peberfrugt
Salat som tilbehør
Tilbered pizzabunden og rul den ud.
Smør den med tacosauce, nøjagtig som du ellers ville gøre med en tomatsauce.
Placer strimler af kyllingefilet rundt omkring. Det samme med halve cherrytomater og strimler af peberfrugt.
Bag pizzaen i din dertil indrettede ovn.
Server den med salat (gerne lidt mere spændende end min agurk) og eventuelt salsa og/eller creme fraiche (sidstnævnte ærgrede jeg mig meget over, at jeg ikke havde i huset).
Til gengæld fik jeg så prøvet Santa Marias Pineapple Salsa. Den havde den forventede søde smag, men jeg havde håbet, at den var lidt stærkere, da den trods alt hedder Medium. Hvis man ikke forventer den stærke smag, er det dog en god salsa. Jeg vil nok ikke anbefale den til eksempelvis nachos, da jeg tror, at smagen vil være for mild, men vi har vel alle forskellige grænser for den slags.

5 kommentarer:

 1. Mmmm den ser lækker ud :)

  SvarSlet
 2. Enig ser super lækkert ud :)

  Hilsen

  Malthe
  http://iphonereparationkøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 3. Okay nu har jeg prøvet den opskrift du lagde ud på chokoladeboller for noget tid siden, og jeg vil godt give dig ret - de blegner næsten ikke i forhold til Slotsbageren. Er dog spændt på hvad kæresten siger når han kommer hjem og smager dem ;)

  SvarSlet
 4. Mmm, hvor ser det bare lækkert ud :)

  SvarSlet