torsdag den 11. august 2011

det kan h&m ikke være bekendt

De har så mange ting i deres efterårskollektion, som jeg gerne vil bede om!
Jeg har ikke de bedste erfaringer med at bestille online hos H&M (noget med, at kvaliteten af tøjet ser fin ud online, hvor dette ikke gør sig gældende, når man modtager tøjet), så jeg må væbne mig med tålmodighed (og penge) og se, om jeg kan finde nogle af godterne i en fysisk butik senere i livet.
Hermed inspiration til alle, der ønsker at give mig en gave af ren og skær gavmildhed:

5 kommentarer:

 1. iiih altså, dumme h&m, hva Bitten? :) Jeg er dig helt enig :) De skal holde op med og smide de fine kataloger rundt i vores postkasser. At de så også smider en lille voucher med 10% på hele sortimentet i kan de SLET ikke være bekendt !!!!

  SvarSlet
 2. Uhh ja.. Jeg har jakken og den er SKØN.. Men sådan som vejret ser ud og at vi nu går ind i efteråret snart, får jeg den nok ikke brugt meget mere i år..

  Ja, der kom jo en lille seddel med minus 10% igår - det gør det da lidt mere lovligt ikke? :)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige købt den prikkede top, og jeg er helt vild med den. Næste gang jeg kommer forbi en H&M, vil jeg også have den i sort.

  SvarSlet
 4. Jeg har det ligesom dig, jeg hader at bestille pr postordre fordi jeg aldrig er 100% sikker på hvad jeg får, så jeg finder det som regel i butikkerne istedet. Dog kan jeg allerede nu sige, at jeg er sikker på, at den hvide cardigan med mørke knapper og bindebånd er sådan en der bliver "lang" og vasket ud af facon efter meget kort tid - men hvor er den altså bare irriterende lækker:-)

  SvarSlet
 5. Den der "Læder"-nederdel og den prikkede top ville være SÅ flotte på dig, Bitten! Køb :D

  SvarSlet