lørdag den 20. august 2011

fasters forsinkede fødselsdagskage

Det er ikke fordi det er en ny opskrift, men jeg synes alligevel, at jeg vil præsentere herlighederne her på bloggen. Da min faster, som bor i en halvfjern by, havde fødselsdag, kom jeg til at love hende på Facebook, at jeg nok skulle give hende fødselsdagskage næste gang hun kom til Aalborg. Det er hun pt, hvorfor jeg havde hendes forsinkede kage med ud til mine forældre i går. Så kunne jeg kombinere det med min dejlige fars hjemmebesøg :) Og alle kunne glædes over kage.
Og se dem så lige. Det er de "sædvanlige" vanillecupcakes med Nutellafrosting, men jeg følte mig som nævnt i sidste indlæg inspireret af pink dej:De blev bagt i disse forme, som må siges at være af rigtig god kvalitet, og til frostingen blev endnu en gang anvendt min 1M tylle fra Wilton.
Jeg elsker dem. Alle elskede dem! Alle kvinder i familien (min far havde ikke lyst til kage på daværende tidspunkt, jeg tror han var skræmt væk af det feminine udseende ;) og min mors veninde, som kiggede over senere på aftenen. Jeg siger det igen: LAV DEM! De er en succes. Jeg har siden sidst præsenteret dem for et andet publikum, nemlig mine tidligere kolleger på NORDJYSKE Medier, og der var de også særdeles vellidte. Disse kager fejler aldrig.

11 kommentarer:

 1. De ser rigtig lækre og tøsede ud:-) Kh Christina

  SvarSlet
 2. Skønne skønne tøsekager :D

  SvarSlet
 3. host host du kom da vist på besøg mandag ikke ;)

  SvarSlet
 4. Nej hvor er de fine. Og de vil passe perfekt til en Lyserød brunch :)

  SvarSlet
 5. Nøøj, hvor er de fine :)

  SvarSlet
 6. Er nu tilføjet opskriftbogen. Glæder mig til at prøve dem af!

  SvarSlet
 7. Jeg lavede dem i går, og jeg synes ikke, de blev så gode. Spiste først en uden glasur, og den var kedelig. Det var bedre med glasuren på, men ikke helt godt. Hvad er der mon galt? Er det bare fordi, det skal være meget sødt, før jeg synes, det er sødt nok? Hmm... (gæsterne synes, de var ok, men ikke sådan noget specielt)

  SvarSlet
 8. PS: Det er den nemmeste glasur i verden og den er ganske god :) Også selvom jeg ikke fik den nær så pæn som du gør.

  SvarSlet
 9. Stine, det kan være der ikke er andet galt, end at vi og vores gæster har forskellig smag? :) Skal selvfølgelig ikke kunne sige, om du har gjort noget forkert/anderledes. Men de er netop ikke så hvinesøde (som fx dem fra bageren, idrk). Måske du kunne prøve en sødere vanillecupcake - eller måske endda en chokoladecupcake - næste gang.
  Jeg giver dig ret i, at cupcaken uden glasur er yderst kedelig.

  SvarSlet
 10. Hvor ville de passe perfekt til ... f.eks. et arrangement lyserød lørdag :D

  SvarSlet
 11. Ohh, hvor ser de fantastiske ud! Nu bliver jeg simpelthen nødt til at bage pink muffins!

  SvarSlet