søndag den 7. august 2011

jeg kan også!

Dette indlæg er dedikeret til min mor, som forleden morgen havde en efter sigende meget sjov hændelse med en stavblender, der faldt ned i en skål müsli, som derefter stod ud i hele køkkenet. Jeg griner fortsat, når jeg forestiller mig det. Men mor, du er altså ikke den eneste, der kan være uheldig, selv om det ikke er mandag...


Det var så mange langt mere oplagte steder, jeg kunne have tabt dette stykke vandmelon:

 • På køkkenbordet. Det ville have været 100 % oplagt, og nemmere at rengøre
 • På køkkengulvet. Lidt mere irriterende, men stadig nemt at tørre op
 • På badeværelset. Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle være gået derud med min vandmelon, men det ville også have været nemt at tørre op
 • Midt på gulvet i gangen. Stadig irriterende, fordi der er gulvtæppe, men...
Jeg vælger simpelthen at tabe det op af en væg! Jeg var ret imponeret af mig selv. Og en lille smule træt af livet. Det skal siges, at der rent faktisk var et stykke mere, men det ramte i det mindste ikke væggen. Det ligner lidt en crime scene. Og det nye stykke vandmelon, jeg naturligvis skar mig bagefter,  blev bare overhovedet ikke lige så stort og lækkert. Suk!

8 kommentarer:

 1. Hold da fast et blodbad. Godt du ikke tabte en hel melon ned i hovedet på katten eller over fødderne eller sådan noget:-)

  SvarSlet
 2. Hahahaha. Åååh Bitten altså. Vandmelonen....... ER DØD.......

  SvarSlet
 3. Åh altså, livet er bar hårdt og uretfærdigt. Stakkels vandmelon (og dig). Minder mig lidt om dengang min far åbnede en dåse tomatpure, der åbenbart havde undertryk - vi har stadig mærker på tapetet, hø.

  SvarSlet
 4. Hahaha ja, det ligner faktisk en crime scene!
  Jeg kender godt det dér med at tab ting.. især når det sker lige pludseligt, og det er som om kroppen tænker "ja, nu tror du nok du står her stille og roligt og holder en vandmelon, men BAM.. det gør du så ikke mere!"

  SvarSlet
 5. Pisse uretfærdigt - godt det i det mindste ikke var mit sidste stykke!

  Stina, haha, det er præcis sådan, det foregår! Problemet med sådan nogle vandmelonskiver på en tallerken er, at de står og vakler, og næsten altid vælter - de plejer bare ikke falde ud over tallerkenens kant...

  SvarSlet
 6. HA HA HA :O) Tak for søndagsgrinet... :)

  SvarSlet
 7. Det var så ganske lidt, Maiken :D

  SvarSlet
 8. "På badeværelset. Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle være gået derud med min vandmelon, men det ville også have været nemt at tørre op"

  Spruttede danskvand ud af grin over den der. Haha! For satan Bitten! :D

  SvarSlet