fredag den 30. december 2011

2011 pt. 1

Let inspireret af Simpel Dagbog vil jeg nu lave en kort opsummering af mit 2011. Året har været en sær blanding af dybt tragiske og meget skønne hændelser. Alt i alt et betydningsfuldt år.

I februar holdt jeg min 25-års fødselsdagsfest - den første blev aflyst, fordi jeg blev frygtelig syg dagen forinden. Den endelige fødselsdagsfest var fantastisk, og udgjorde starten på et år med masser af sjove fester.


I marts var jeg til det fantastiske Madbloggertræf, hvor jeg fik en mindst lige så fantastisk goodiebag med hjem. Det var skægt at møde en bunke andre bloggere for første gang, og jeg håber virkelig snart, at der kan stables et nyt på benene.


Madbloggertræffet blev starten på en lang række hyggelige komsammener mellem os madbloggere i Aalborg. Line, Sabina, Camilla og jeg begyndte at mødes over god mad, og senere blev gruppen beriget af Kristine. Det er mit håb, at vi bibeholder denne tradition mange år endnu.


I maj bød året på min første (selvstændige) udenlandsrejse, denne gang til London sammen med Daniel. Det er en af de skønneste oplevelser, jeg nogensinde har haft, og jeg ser frem til at besøge byen igen næste år!


Helt lyserødt har 2011 bestemt ikke været, da min far fik en blodprop i hjernen i maj. Mange fremskridt er sket siden da, han er atter kommet hjem og bo, og det går fortsat fremad. Denne tragiske hændelse har dog haft den positive bivirkning, at vi som familie er blevet mere sammentømret og bevidste om at nyde hinanden.


Året fortsætter i morgen...

5 kommentarer:

 1. åååh, hvor er det dog en fantastisk idé søde Bitten. og sikke nogle pæne og dej lige ting du kan se tilbage på.

  Jeg er frygtelig ked af det med din far - det vidste jeg slet ikke :( Hvor er det dog rart, at det går bedre med ham, og at det har gjort båndet i familien endnu stærkere end det i forvejen var.

  Man kan vist sige, at dit år 2011, har været fyldt med kærlighed :)

  Jeg glæder mig allerede til at læse videre i morgen ;) Måske jeg liiiige hapser ideen her ;)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at du har haft et farverigt og smagfyldt år ;)

  Jeg håber at din far er i bedring.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at du har haft et farverigt og smagfyldt år ;)

  Jeg håber at din far er i bedring.

  SvarSlet
 4. Åh tak, Kristine :) Det var meget sødt skrevet. Kærlighed må være nøgleordet.
  Du skal være yderst velkommen til at hapse!

  Mai, det er han heldigvis :) Og mange tak.

  SvarSlet
 5. Du mødte da også en bunke bloggere i februar. Det kan jeg da huske. :D

  SvarSlet