lørdag den 3. december 2011

julehygge/opfedning

Så fantastisk var verden indrettet, at vi uni-veninder fandt et tidspunkt, hvor vi alle var tilgængelige til en omgang julehygge. Her beviste vi endnu en gang, at vi går all-in når der skal hygges. Lidt for meget, måske. Vi aftalte, at vi hver især tog noget med, der kunne bidrage til et kaffe-og-kage-bord. Jeg tog en ladning af de hjemmebagte småkager med. Marie havde bagt Oreo-cupcakes, gingerbread-men og lavet cornflakes-toppe (det er hendes definition af at begrænse sig). AK medbragte blandet juleslik. Josephine bragte en spændende julekaffe, som jeg vil blogge om senere, såfremt jeg modtager et billede af den. Selma stod for det frugtmæssige indslag, som jeg især var fan af, da jeg for første gang smagte sådan en Pomelo-sag. I like!
Nåja, men eftersom vi kun havde et begrænset antal timer sammen, og ikke en uge, fik vi overhovedet ikke spist op. Og nu sidder jeg og ærgrer mig, for især juleslikket kunne jeg godt bruge lige nu!


Maries virkelig fantastiske mænd!

Oreo-cupcakes, hvor frostingen var lavet med palmin som gjorde, at det smagte præcis som cremen fra en Oreo! De var sindssygt gode.

Og så sluttede vi lige af med en lækker kaffe med Kahlua, selv om der slet ikke var rum i maven.

1 kommentar:

  1. Hvor lyder det bare hyggeligt! Elsker de små kagemænd med undertøj, haha :D

    SvarSlet