torsdag den 29. december 2011

julegaverne 2011

Så har jeg endelig en ledig stund, hvor jeg kan berette om julens høst. Faktisk er jeg i fuld sving i dag, har både lavet kransekagemasse og smækket en Daim-islagkage sammen, som bliver desserten på lørdag. Den glæder jeg mig meget til. Men nu til gaverne!


En skønherlig Kenwood stavblender med 2 blendedimser, en beholder, et piskeris og en hakker. Jeg tror det er en kraftfuld satan, og glæder mig meget til at afprøve den! Den skulle efter sigende have hele 21 funktioner. Skal i hvert fald have lavet noget pesto med den.

En "Against racism" t-shirt fra H&M samt George Orwells 1984 (som jeg aldrig har læst!)


En bradepande med låg, noget så skønt til kagetransport!

Isasietter fra Rosendahl Grand Cru.

En masse økologiske skønhedsprodukter (nogle af dem i fællesgave med Daniel). De virker så lækre, og jeg glæder mig til at få brugt mine nuværende produkter færdige, så jeg kan komme i gang med disse.

 Disse virkelig fine øreringe, som betyder ekstra meget, fordi de er fra en af Daniels søsters skønne unger, nemlig Natascha på 9 år :)
Ud over disse herlige gaver har jeg ligeledes fået et lysegrønt Snug Rug (tæppe med ærmer) - jeg tror det er verdens bedste opfindelse til en kuldskær person som jeg! Jeg har allerede brugt det flittigt.

2 kommentarer:

 1. Sikke skønne ting!
  Glædelig bagjul!

  SvarSlet
 2. Lækre gaver du har fået dig :-)

  Godt nytår!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet