mandag den 5. januar 2015

dexters julegaver 2014

Som den opmærksomme læser vil have opdaget, fik Dexter et LEGO duplo togsæt i julegave af os juleaftensdag. Det figurerer derfor ikke her i indlægget. Primært fordi, skal jeg gerne indrømme, at jeg ikke gad lede huset tyndt efter klodserne og samle det, for at få taget et billede mere. Det samme er tilfældet for det duplo, som fremgår en smule af billederne i sidste indlæg.

Men her ser du, hvad han ellers fik:


 • En Puky løbecykel. Han fatter endnu ikke at køre på den, men den passer fint i størrelsen (selv om den egentlig hedder 2+ år). Jeg forudser, at han fiser rundt på den til foråret.
 • En flap-bog. Man kan aldrig få for mange bøger, han elsker at læse og åbne flapper!
 • Schleich-dyr. En elg (eller, som Dexter siger, en "ning"), en dinosaur, en elefant og en søløve. Vi kalder det en varieret dyrepark
 • En xylofon. Jeg er bange for, at hans talenter ikke ligger inden for det musiske...
 • En Brio-kran. Han tror, det er en gravko, og kan ikke helt finde ud af at få den til at løfte klodser endnu.
 • En HØJT ELSKET Kaj-bamse. Den hedder "Aj",
Ud over denne fantastiske samling fik han også et boldtelt. Det har været et stort hit, og blev allerede taget i brug ude hos mine forældre juleaften. Lige nu står det oppe på hans værelse og fylder halvdelen af gulvpladsen, men pyt, han værdsætter det!


Og sidst, men ikke mindst - som jeg heller ikke fik med på det første billede - fik han en stor, tyk vaskebjørn fra Berlin, som bare er god at mosle med.


2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Han var også en meget glad dreng :) Og en af de få børn, der rent faktisk manglede legetøj.

   Slet