søndag den 4. januar 2015

vores jul 2014

Så er julen ovre for denne gang. Det har den faktisk været et stykke tid, og dette blogindlæg har været længe undervejs. Men gæt, hvem der har brugt det meste af sin juleferie på at ligge syg? Jep, undertegnede. I det mindste fattede jeg at styre det udenom selve julen og selve nytåret, men det er stadig virkelig irriterende. Jeg føler ikke, at jeg har haft specielt meget kvalitetstid med min søn, mere med min seng.

Men julen var helt fantastisk i år, præcis som jeg havde spået, med en lille halvandetårig størrelse.
Han hyggede sig gevaldigt juleaften. Selvfølgelig fik han en masse gaver, men det var faktisk de færreste, han åbnede selve juleaften. Han fik dem løbende, mens vi var ude hos mine forældre, for han endte alligevel med at blive lagt i seng, inden vi andre kom til selve gaveoppakningen. Det var rigtig godt, for så nåede han at lege med de forskellige ting og fordybe sig i dem, i stedet for, at det blot kom til at handle om at åbne allesammen hurtigt.De gaver, han ikke nåede at åbne, fik han nogle af næste morgen (vi overnattede derude), og nogle først 2. juledag, hvor vi alligevel kom derud igen til julefrokost. Så det var mange dage med gaver, og det gjorde, at de blev værdsat hver og én.
Jeg regner med at fortælle om gaverne i et separat indlæg.

Hele julen har bare været så fuld af hygge og dejlig mad, og hverken Dexter eller jeg kunne forlange mere.
Jeg håber, at I alle har haft en perfekt juleferie, og er totalt klar til at komme på arbejde, i skole, eller hvad hverdagen nu engang byder på.
Glædelig bagjul fra en mor og en søn, som har alt for travlt med sit nye duplo til at smile til kameraet.


1 kommentar:

  1. Hvor deeejligt - sikke sød han er :D Og godt, I havde en dejlig jul, selvom du endte med at fange en omgang pest i ferien, ligesom så mange andre - jeg er gudskelov gået fri :)

    - Anne

    SvarSlet