onsdag den 24. december 2014

glædelig jul

Så er dagen her endelig! Dexter er endnu for lille til at fatte, at han egentlig burde have ligget søvnløs i nat, og heldigvis for det. Jeg troede til gengæld ikke, at jeg ville få lukket et øje, for hold kæft hvor har jeg godt nok glædet mig! Det bringer en helt ny dimension til juleglæden, når man får børn. Heldigvis sov jeg fint, og Dexter vågnede først klokken 7.

Vi skal holde jul hos mine forældre i år, i selskab med min søster og hendes kæreste.
Lige nu ånder alt fred og idyl herhjemme. Dexter sover middagslur, og vi slapper af og lader op til hygge og ædegilde.
Vi havde snakket om at tage i Zoo i dag, fordi der er gratis adgang. Men vi indså, at det ville komme til at passe uendelig dårligt ind i forhold til Dexters lur, og lige i dag er det trods alt ret vigtigt, at det bliver en god en af slagsen. Og det har alligevel også regnet. Så vi blev hjemme, og i stedet fik Dexter lov at pakke julegaven fra os op - et Duplo togsæt, som der allerede er blevet leget en hel del med.


Han har også fået et julebad, og ellers har vi bare hygget os stille og roligt. Der skal nok opstå masser af spænding resten af dagen (ikke mindst, når vi skal ud i den offentlige transportjungle her i eftermiddag), så det er vist ingen skade til med en rolig dag.

I må alle have en rigtig glædelig jul med jeres kære.

1 kommentar:

  1. Modig type! Min nevø fik det tog der i julegave og der gik altså lige et par dage, før han selv turde trykke på knappen :D

    SvarSlet