onsdag den 10. december 2014

alenemor, dag 3

Jeg begynder faktisk at synes, at det her er ret hyggeligt! Det er nok meget godt, at min samlever vender hjem igen i morgen, inden min hang til alenemoderskab udvikler sig til noget alvorligt.
Det går bare rigtig godt. Det er hyggeligt at vågne om morgenen, og at det bare er os to. Dexter vækker mig med sit snakken, jeg går ind og fisker ham ud af sengen, og så render han og leger på overetagen, mens jeg gør mig klar. Så går vi ned og spiser morgenmad, leger lidt mere, og så kører jeg ham i vuggestue.

I dag skulle jeg bruge min dag på noget, jeg havde gruet for - jeg skulle se det sidste afsnit af Sons of Anarchy. Det sidste afsnit ever. Jeg havde endda drømt om det. Selv om det værst tænkelige skete i forrige afsnit, havde jeg alligevel en vis knude i maven over, at dette var det allersidste afsnit, for jeg havde på fornemmelsen, at det ikke blev en helt happy ending, hvis man kender Kurt Sutter ret. 
Nok om Sons (for nu), jeg fik set afsnittet og overlevede. 

Men så ventede der nye udfordringer. Jeg har nemlig opdaget, at der er gået møl i Dexters aflagte tøj. Seriøst, møl, jeg troede de hørte stenalderen til. Men nej, de lever åbenbart i bedste velgående, og de har rigtig nok mæsket sig i Dexters uldsager. Godt han ikke har så meget af det, trods alt! Men det værste er, at de jo har lagt æg og spundet små pupper i alt det andet tøj, så jeg skal vaske DET HELE. Great. Det kommer så også kun til at tage en fucking evighed, og tøj tørrer ikke ligefrem hurtigt her i vinterhalvåret. Men jeg får da ryddet op i gemmerne, og sorteret det, vi har.
I den forbindelse fik jeg også ryddet op i soveværelset, det flød virkelig. Jeg havde for noget tid siden ryddet op i klædeskabet derinde, og i den forbindelse havde jeg tilsyneladende kastet alt indholdet ud på gulvet og håbet på, at det selvdestruerede. Så Dexter og jeg tog lige en tørn derinde i dag - eller, Dexter legede mest på sit værelse, det er ret fint, at han er begyndt at gide at lege alene.

Aftensmaden bestod af svensk pølseret, det smagte dejligt - synes jeg, Dexter skulle satme ikke nyde noget. Jeg må konkludere, at han bare ikke gider spise aftensmad for tiden. Jeg sneg en smoothie i ham efterfølgende, nu håber jeg bare, at den kan holde ham mæt natten igennem.Nu sidder jeg her i sofaen med nogle dejlige karameller ved min side. Jeg havde faktisk slet ikke lyst til at blogge, men se nu, hvor meget jeg alligevel fik rablet af mig. Jeg er virkelig træt, og vil nyde stilheden med en endnu ukendt afslappende form for tidsfordriv, inden jeg går til ro. Nu skal jeg kun sove 1 gang, før Daniel kommer hjem!

1 kommentar:

  1. Haha, mere svensk pølseret til dig, og du kan lege super "min dreng spiser masser af frugt mor", hvis nogen spørger ;) Godt livet som græsenke går.

    - Anne

    SvarSlet