mandag den 8. december 2014

alenemor, dag 1

Som mange nok har opdaget, er Daniel rejst til København med sine 9.-klasser. Han kommer først hjem torsdag, og det betyder, at jeg har 4 dage alene med Dexter.
Jeg har gruet for det.
I princippet er det jo ikke den store forskel, det gør i hverdagen. Daniel er oftest først hjemme klokken 16-17 stykker, og Dexter bliver lagt i seng klokken 19, så det er ikke mange timer, han reelt mangler. Plus at jeg først henter Dexter i vuggestuen klokken 14. Men nogle gange er bare det at VIDE, at Daniel kommer hjem på et tidspunkt, en fryd i sig selv. Især hvis den bette er sådan lidt anstrengende.

Dag 1 er imidlertid forløbet strålende.
Jeg havde godt nok mine bange anelser, da Dexter allerede i morges begyndte at sige "baar?", når han hørte en lyd udefra.

Mens han var i vuggestue, fik jeg bestilt en allerhelvedes masse julegaver. Enten bliver jeg skidegode venner med pakkeposten her i ugen, eller også kommer han til at hade mig. Jeg har ikke tal på, hvor mange jeg har bestilt, men det går op for mig, hvorfor jeg elsker netshopping. Tænk, at man ikke skal lette sin røv. Tænk, at man ikke skal pløje sig igennem hober af juleivrige folk i alt for små butikker, og svede i sin vinterjakke i alt for lange køer. Nu er det højst køen på posthuset, der er på spil. Og jeg har allerede lært mit nye dankortnummer.
Som om det ikke var nok, har jeg da også lige bagt pebernødder og brunkager. Jeg er ikke til at stoppe.

Da jeg hentede Dexter, lagde jeg ud med en kop kaffe i vuggestuen, fordi han lige var stået op. Af uvisse årsager havde han taget en lang lur i dag, og skulle først til at spise, da jeg hentede ham. Så jeg blev budt på kaffe og hyggesnak med pædagoger og børn.
Så svingede vi forbi Brugsen, hvor vi købte ind til den eksotiske aftensmad: franske hottere. Lod mig inspirere af drengemor.dk på Instagram.
Herhjemme har vi hygget os med puslespil, og efter aftensmaden kom han i bad. Vi sluttede, meget atypisk, af med en stille stund foran fjernsynet, hvor han så Timmy-tid. Næsten et helt afsnit! Men okay, han var også pacificeret med en pære.


1 kommentar:

  1. Ha ha, glad for at kunne inspirere til noget så opfindsomt ;) Er sikker på, at dagene kommer til at flyve af sted, og at I får det superhyggeligt!

    SvarSlet