torsdag den 27. november 2014

thanksgiving 2014

Jeg fornemmer, at Thanksgiving er lige op over, og så passer det vel egentlig meget godt, at jeg totalt har glemt at blogge om den fantastiske middag, vi var til hos en af mine uni-veninder sidste måned.
Hun er ikke ligefrem kendt for at holde sig tilbage, når hun er værtinde, faktisk går hun altid helt amok og laver alt for meget mad og kage - det er netop derfor, vi elsker hende så højt (blandt andet)!

Dagen startede med en tøset og velsmagende velkomstdrink med glimmer i.


Der var naturligvis en kalkun, kartoffelmos, lækker sauce, majsbrød, salat og det der mærkelige tranebærklister, man spiser til. Bemærk naturligvis også alle de smukke dekorationer!



Til dessert var der et overdådigt kagebord med æbletærte, pekantærte og en cheesecake med tranebær. Og en hel del slik - deriblandt de sødeste små kalkuner, man næsten ikke kunne nænne at spise (okay, det kunne man sagtens, uhm!).



Som sagt går hun altid all in... og hun havde altså lige afholdt en fed Halloween-fest for sin søns klasse. Hvis I er i tvivl om, præcis hvor langt hun går med den slags, vil jeg lige vise et udsnit af hendes have:


Yderligere var der en mekanisk heks i hendes drivhus, en røgmaskine, et ret cool UV-rum og et julerum med slikbod og snemaskine. Jeg siger det bare. Hun har lovet at invitere mig og Dexter næste Halloween!

7 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker den slags :-) Sej veninde du har.

  SvarSlet
 2. Wauw hvor vildt! Det er simpelthen det mest gennemførte jeg længe har set! :D Er din veninde amerikaner?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hun ikke nej, men hun har boet derovre for en stund :)
   Og ja, det er super gennemført!

   Slet
 3. Det ser absolut fantastisk ud! Elsker det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør det ikke? Man kan ikke andet end at elske det!

   Slet
 4. Ej Bitten - jeg ville gerne have haft en tallerkenfuld tilsendt :o

  - Anne

  SvarSlet