mandag den 6. december 2010

gaffa-pung fra coolstuff

Nu var det jo ikke sådan at jeg blev testblogger for coolstuff.dk bare for at tiltuske mig nogle gratis varer uden at anmelde dem. Men tingene skulle jo lige afprøves, og jeg har ret meget andet om ørerne.

En af de ting, jeg bestilte, var en Ducti pung, altså en pung af gaffatape. Jeg bestilte den i den almindelige udgave, altså uden møntrum. Således så pungen ud, da jeg modtog den:


Og i åben og brugt tilstand ser den således ud:


Jeg har haft pungen i brug i nogle uger efterhånden, og jeg vil sige, at den klarer sit job flot. Jeg skulle lige vænne mig til, at der intet møntrum var, men det er ganske fair, når man sjældent bruger kontanter. Pungen er fiks og passer i min lomme. Og så har den sådan en dejlig nørde-effekt, når man hiver den frem. Den virker bestemt til at være af god kvalitet på trods af det simple fremstillingsmateriale. Dog skal man være opmærksom på, at den ikke har specielt mange kortrum, jeg var nødt til at sortere i mine kort for at have plads. Men det var vist også nødvendigt...
Alt i alt: Jeg kan super godt li' den! Og vil mene, at den er en perfekt gave til den halvnørdede kæreste/far/ven.

I øvrigt elsker jeg også de to medfølgende ting, en gaffa-lap og en lille historie om pungens oprindelse - det giver lige lidt ekstra!

4 kommentarer:

 1. I wants one... Til en MacGyver wannabe som mig selv, Hvis blot der var et møntrum :(

  SvarSlet
 2. Ps: Jeg kan ikke lide webshoppen, der er rodet og fyldt med unødige features, bvadr.... ;(

  SvarSlet
 3. Michael, du kan få en med møntrum lige her: http://www.coolstuff.dk/Ducti_Ginormous_Pung
  Jeg fandt i øvrigt webshoppen super velfungerende :)

  SvarSlet
 4. Jens fandt også den der pung, da jeg viste ham siden, men han var i tvivl pga. de manglende kortrum... så det endte med at jeg bestiller noget meget bedre! ;) (De har det ikke hjemme endnu, så jeg fik lov til at vente, og det er spændende hvad det er!)

  SvarSlet