lørdag den 11. december 2010

yay for horoskoper...

Dagens horoskop fra twittascope.com:
"Unfortunately, you can't trust your senses today and it is challenging to distinguish reality from the noise. Using your fantasies to complete the picture may be the best you can do, but the results might be misleading. You can convince yourself of nearly anything, so it's better to wait for clarity to return before making any critical decisions".

Umiddelbart ikke den bedste besked at få, når man sidder og skriver sit projekt færdigt!
Okay. For det første:
Ja, det er svært at skelne realiteten fra støjen. Aka det er svært at se realiteterne i øjnene og koncentrere sig om projektet i stedet for at foretage en milliard overspringshandlinger på internettet (allerede gjort, dette er en af dem).
For det andet:
Det bedste jeg kan gøre er simpelthen at bruge min fantasi til at færdiggøre projektet? Men resultatet er misledende. Det vil sige at det bliver et dårligt projekt. Og det bedste af det hele er, at jeg ikke selv vil opdage det, fordi jeg åbenbart kan overbevise mig selv om alt muligt i dag! Jeg synes ellers det går så forrygende, men det er jo nok bare mig. Fnys...

5 kommentarer:

 1. Hi hi nej ikke det bedste horoskop meeeeen godt vi ikke tror på dem. Godt der ikke var internet da jeg skrev mine specialer!!!! Held og lykke. KNUS

  SvarSlet
 2. FUck horoskoper, og overspringshandlinger styrer!

  SvarSlet
 3. Mit råd er, at du følger det til punkt og prikke. Seriøst. Eller.... måske ikke ;)

  SvarSlet
 4. Nu er jeg så heldig, at jeg har sendt det projekt, jeg skrev færdigt på den kritiske dag, videre til min vejleder til gennemretning :D Hun kan nok fortælle mig, hvis jeg er helt gal på den.

  SvarSlet