fredag den 24. december 2010

glædelig jul, blogverden!

Kære medbloggere, som jeg har forsømt noget så groft på det seneste.
I ønskes en rigtig glædelig jul herfra!

Efter jeg havde afleveret projekt forestillede jeg mig, at jeg ville komme til at blogge oftere. Imidlertid var det sådan, at der på min arbejdsplads opstod en opgave, som de kunne bruge min hjælp til. Jeg takkede selvfølgelig ja, da jeg gerne vil hjælpe, og ligeledes gerne vil tjene penge. Jeg har derfor været på arbejde hver dag siden jeg afleverede projekt. Opgaven foregår foran en computer og kræver megen stirren på skærmen, hvorfor jeg ikke har haft behov for at sidde foran en computer, når jeg fik fri også. Så I blev forsømt. I dag har jeg imidlertid naturligvis ikke været på arbejde, hvorfor jeg konstruerer denne julehilsen til jer.
Jeg håber, at jeres juleaften bliver perfekt og sammen med dem, I aller helst vil være sammen med. Min skal foregå hjemme hos mine forældre med selskab af min søster og hendes kæreste, og jeg glæder mig som et lille barn.

For at indlægget ikke skal bestå udelukkende af tekst, får I et billede af Tabitha med hendes julegave - et par nye skåle, som hun tydeligvis er glad for.

3 kommentarer:

 1. Kattene skal også vide, at det er jul - er det ikke sådan, sangen lyder? :-P

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 2. Glædelig jul, Bitten!

  Selvom jeg faktisk også føler mig lidt forsømt som læser på din blog. Forventer mere opmærksomhed næste år ;)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er det nogle fine skåle :-) Også glædelig (bag)jul til dig, lidt sent, men bedre sent end aldrig.....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet