tirsdag den 24. januar 2012

madpakke ver. 3

Så er der endnu et madpakkebillede til folket :)
Jeg ved godt, at jeg er temmelig madpakke-agtig for tiden, men hey - det er vel mere spændende end at høre om min jobsøgning? I hvert fald kan jeg altid selv bruge inspiration til madpakken, så jeg satser på, at andre har det på samme måde.

Dagens madpakke indeholdt en rugklapper (efter denne opskrift) med kyllingepålæg og salat, gulerods- og agurkestænger med tilhørende hummus (min første nogensinde!), en lille bøtte frugt - blåbær og pomelo - en pære og en pose af de fine Hello Kitty-kiks. Og så en yoghurt, som jeg desværre ikke fik tid til at spise på grund af et langt virksomhedsindlæg. Det var en god madpakke!

6 kommentarer:

 1. Dine madpakker er simpelthen for lækre! Måske du skal skifte branche til madpakkesmører-dame:)

  SvarSlet
 2. Ih tak :) Det vil jeg overveje, hvis jeg ikke får et job inden for en vis tidsgrænse!

  SvarSlet
 3. du er altså go'! jeg har aldrig smagt hummus, så det har jeg til gode lidt endnu. Jeg tror altså du inspirere mig til at lave en lækker madpakke :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hummus er efter min mening en lidt skør opfindelse, men jeg synes da du skal prøve det :)
   Og jeg er kun glad for at inspirere!

   Slet
 4. Jeg skal starte på job på onsdag, efter at have levet af vikar arbejde og kunne tilrette mig liv efter det.
  Samtidig har jeg gang i en omgang vægttab, og gruer lidt for, at skulle til at spise fast madpakke... for det er ikke altid at jeg kan få den gjort tilpas spændende -
  DU er svaret, HOLD op hvor ser det lækkert ud... Nu starter jeg operation MADPAKKE ... tak for sparket :)
  V.H
  Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke med jobbet :)
   Jeg er rigtig glad for at kunne inspirere og "sparke" dig i gang - det kan godt være, at der ikke hver eneste dag er overskud til at lave så lækker en madpakke, men så længe det ikke er en flad rugbrødsmad hver dag, bliver arbejdsdagen unægteligt lidt mere interessant.

   Slet