mandag den 2. januar 2012

mit nytår

Nytårsaftensdag bekendtgjorde jeg på Twitter, at det var et godt valg at blive madblogger frem for modeblogger, idet jeg havde bagt hele 3 ting til om aftenen men stadig ikke havde den fjerneste idé om, hvad jeg skulle have på af tøj.
Jeg modbeviste dog mig selv ved at glemme min taske, inklusive mit kamera, da jeg tog af sted til festen... Derfor har jeg altså ingen perlerække af billeder til jer fra nytårsaften. De eneste billeder, der blev taget, var med Daniels telefon. Der er ikke mange madbilleder, men et billede af desserten kan I få at se. Det var en Daim-islagkage fremstillet af selveste mig, og den blev godt modtaget af alle gæster.


Til sidst kan I få æren af at se mig drikke en Mojito!


Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og nyde aftenen. Daniel er på arbejde, og jeg nyder at være alene, da det har været en sjælden oplevelse her i juletiden. Hele dagen har jeg ryddet op i skuffer og skabe samt støvsuget, så nu holder jeg en pause med bøger og tv og den slags. Jeg håber, at I alle kom godt ind i dette år!

6 kommentarer:

 1. Faktisk tror jeg det er meget typisk for modebloggere at have kæmpe tøjkrise, når de skal vælge tøj til især nytårsaften - måske du i virkeligheden bare har potentiale til at være begge slags blogger!?

  SvarSlet
 2. Stine, jeg tror ikke du skal satse på det :P Tror i det mindste at en modeblogger ville have skænket sit outfit en tanke. Jeg kom i tanke om "Nåja, jeg skal sguda også have et eller andet tøj på..." og gik så på jagt efter noget i mit skab. Det var så dér, jeg besluttede at jeg ikke gad have noget fint på, og fandt i stedet noget afslappet (som kan anes på billedet).

  SvarSlet
 3. Den mojito der ser rimlig lækker ud:) Jeg valgte tøj efter en ting: det måtte ikke stramme, for jeg skulle spise alt den dejlige mad, som jeg overhovedet kunne klare!

  SvarSlet
 4. Jeg er tit taknemmelig for at jeg ikke er modeblogger - folk ville i hvert fald tit få sig et billigt grin over mit tøjvalg :o) Jeg er typen som har en klar idé om hvad jeg skal have på, men når det så kommer på ombestemmer jeg mig, og så hiver jeg stykke efter stykke ud af skabet i panik over hvad jeg så skal vælge :o)

  SvarSlet
 5. Synd man er kommet ind i det nye år.. "Lev sundt Tanja" for det er alt for længe siden jeg har lavet daim islagkage!! Mmmm

  SvarSlet
 6. Den ser jo fantastisk ud, den islagkage. MUMS!

  SvarSlet