mandag den 11. juni 2012

grønne gaarden "oase"

Nu vi er ved drikkevarer, så fik jeg forleden også prøvet en ny slags. Grønne Gaarden har lavet en drikkeklar saft, som de selv markedsfører som et alternativ til juice.
Det startede egentlig med, at en på min arbejdsplads havde købt varianten med hyldeblomst, som hun talte ret pænt om. I Fakta jeg gik, og der købte jeg varianten med hindbær og drue, for ligesom at prøve noget andet. Jeg synes i øvrigt, at kartonens design er mildt og tiltalende.


Jeg ved ikke helt hvad de mener med "alternativ til juice", men jeg ville eksempelvis ikke sætte denne på morgenbordet. Den er mere ala saftevand. Denne variant smager dejligt, og oveni er den jo økologisk, men jeg synes ikke den adskiller sig vanvittig meget fra en rød blandet saft. Så skulle jeg vælge, ville jeg nok tage en af de mere "spændende" varianter, de har at byde på.
Saften er som nævnt drikkeklar, men vil man spare lidt, kan man sagtens spæde op med lidt vand, da smagen er til den stærke side (ifølge mig og min kollega, det kommer selvfølgelig an på, hvad man er til).

1 kommentar:

  1. Jeg har prøvet den med Solbær i. Den er lidt stærk og mener ikke den er så egnet til morgenmad.. :-)

    SvarSlet