søndag den 3. juni 2012

london #7: the george and dragon pub

For nu at blive ved hotellet vil jeg komme med en lille beretning om et spisested, der var lokaliseret heri, kaldet The George and Dragon

Der var engang en traditionel engelsk pub kaldet The George and Dragon (hvorfor er ganske uvist), lokaliseret i hjertet af Ibis Hotel Earl's Court i den fornemme by London. Om morgenen husede denne pub en ussel parodi på en "continental breakfast" bestående udelukkende af croissanter og sur yoghurt (vælg "english breakfast" lokaliseret i det tilstødende lokale, for Guds skyld!).
Om aftenen derimod var stedet som forvandlet.

Det rejsende kærestepar Bitten og Daniel endte her første gang grundet et anfald af stor ubeslutsomhed med henblik på deres aftensmåltid. Da de trådte ind i rummet, blev de straks overvældet af stemningen; traditionel, engelsk og pub-agtig. Og for at fuldføre denne var et stort tv placeret midt i rummet, visende diverse sportsgrene. Det rygtes, at Bitten ingenlunde besad interesse for sport, men at hun alligevel fandt denne detalje meget berigende for atmosfæren.


Under dette første visit faldt valget af mad på en delikat omgang ribs med tilbehør i form af coleslaw og salat. Guderne skal vide, at disse pub-englændere ikke er kreative i salatafdelingen, men resten af måltidet gjorde alligevel denne overflødig.

Bitten måtte forevige denne ret udelukkende ved hjælp af sin mobiltelefon, da hendes partner på trods af den fremskredne teknologiske udvikling forbyder hende at medbringe større apparater til billedtagning på offentlige spisesteder...

Parret blev så betaget af menukortets øvrige indhold, at de så sig nødsaget til at besøge spisestedet en anden aften. Her havde Bitten nemlig udset sig nogle meget tiltalende kokosbelagte rejer med tilbehør i form af "chips", citronmayonnaise og endnu en salat. Og se nu, hvor fint de prydede den lille tallerken af træ. Hvor rustikt!


Og madguderne sang til den lyse morgen. Det kan kun anbefales at afprøve dette stemningsfyldte, autentiske spisested, såfremt man er gæst på Ibis Hotel Earl's Court.

8 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt spise sådan en gang rejer dér! Og får bare endnu mere lyst til at rejse til London med dine indlæg. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit mål med tilværelsen er at sprede lyst til at rejse til London ;) Er glad for, at du kan lide mine indlæg. Kunne også sagtens lige kværne en omgang kokosrejer.

   Slet
 2. Mmm jeg får jo helt lyst til at besøge min søster i London og drive hende ned på den der pub :-)

  De der rejer ser godt nok også ganske lækre ud, mums :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det!
   Ved ikke om det er et sted, man ville besøge, hvis ikke man i forvejen boede på hotellet - men rejerne burde trække enhver sulten person til.

   Slet
 3. Det ser mega hyggeligt ud og maden ser lækker ud :)

  SvarSlet
 4. uh det ser jo mega godt ud:-) Alt ved London ser jo mega godt ud! Er SÅ jaloux over din tur til HP land, novra hvor jeg gad det var mig! Ps. vil tro navnet kommer fra sankt george der kæmpede mod en drage... englænderen har vist taget den historie til sig... noget med de har adapted historien så det passer på en af deres egne konger hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, en ægte London-kyndig har talt :) Tak for informationen, nu giver navnet lidt mere mening.
   Ja, alt er bare bedre i London!

   Slet
 5. Øj det ser godt ud, jeg drømmer virkelig om en tur til London!

  SvarSlet