lørdag den 30. marts 2013

det lettede!

Og nej, der er altså ikke tale om et toiletbesøg.
Derimod har jeg været ved frisøren her til morgen! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet klippet, det er faktisk lidt pinligt... er jo bare i gang med at få mit hår langt, så jeg har ligesom bare ladet det gro, og ikke skænket det mange tanker. Nu hvor jeg skal til at poppe en baby ud (om under 2 måneder!) mente jeg imidlertid, at det ville være passende at hanke op i sig selv og komme af sted, for derefter vil jeg nok tænke om muligt endnu mindre på mit hår.

I og med at jeg alligevel vågner tidligt hver eneste morgen (hej graviditet og solskin), så jeg derfor intet problem i at booke en tid i morges klokken 8.15, som var den eneste ledige inden for den kommende uge. Den næste tid var næste lørdag klokken 8.15. Frisørelever står åbenbart ualmindelig tidligt op i weekenden!

Det har så resulteret i, at jeg nu sidder med utrolig pænt hår. Sikke en skøn fornemmelse! Yderligere føler jeg mig som dronningen af luksus, fordi mit hår rent faktisk dufter. Her i graviditeten har jeg ikke brugt noget som helst parfumeret, men det tillod jeg frisøren at bruge, så længe det var uden parabener. Mmm, en velduft uden lige.


Fra tykt, slidt lige-langt-over-det-hele-hår til let og luftigt etagehår! Med langt mere fylde, men det fremgår ikke rigtig af ovenstående billede. Jeg føler mig totalt forårsklar.

3 kommentarer:

  1. Hvor dejligt og pænt! Du er godt nok ved at have en god længde på nu :)

    SvarSlet
  2. Skønt :) Jeg sørgede også lige for en klipning inden baby kom. Det er der slet ikke tid til bagefter. :)

    SvarSlet
  3. Lækkert med klipning og genopfriskning :)

    SvarSlet